Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι ερευνητές της αστυνομίας προσπαθώντας με αργά και προσεκτικά βήματα να εξιχνιάσουν την υπόθεση της επίθεσης με βιτριόλι στην Καλλιθέα.

Σήμερα αναμένεται να καταθέσει η 34χρονη για το οπτικό υλικό που έχει στα χέρια της η Αστυνομία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, χθες οι άνδρες της ασφάλειας Αθηνών την επισκέφθηκαν στο Θριάσιο Νοσοκομείο ωστόσο δεν στάθηκε δυνατό να δει το οπτικό υλικό που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση. Η Ιωάννα πονούσε στο πρόσωπο της και στα μάτια.

Χθες δόθηκαν και τα στοιχεία από μία εταιρία κινητής τηλεφωνίας για τις κεραίες της περιοχής ενώ εκκρεμούν τα στοιχεία από άλλες δύο. Έως την Τετάρτη οι αστυνομικοί θα έχουν τα στοιχεία και από τις υπόλοιπες εταιρίες κινητής τηλεφωνίας.

Τα στοιχεία που έχουν για την δράστιδα της επίθεσης με βιτριόλι σύμφωνα με τις περιγραφές απεικονίζουν μια γυναίκα με ανοιχτόχρωμη καμπαρντίνα που φορούσε γυαλιά ηλίου, μαύρο σκούφο και μαύρη μάσκα. Είχε μαζί της μια τσάντα πλάτης και είναι μετρίου αναστήματος

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς η ψυχολογία της 34χρονης είναι καλύτερη και συνεργάζεται μαζί τους.

Την ίδια ώρα, η τεχνολογία, τα λάθη της μεταμφιεσμένης γυναίκας και η εμπειρία των ερευνητών της αστυνομίας φαίνεται πως λύνουν το γρίφο της επίθεσης και εντός της εβδομάδας αναμένονται εξελίξεις στην υπόθεση της επίθεσης στην Καλλιθέα.

Πηγή: newsbeast.gr