Την αποκάλυψη πως μια γυναίκα κυκλοφορούσε επί μέρες στο σημείο που έγινε η επίθεση με βιτριόλι στην Καλλιθέα έκανε στον Αντέννα ένας πρώην αστυνομικός και ιδιοκτήτης καφετέριας στην περιοχή.

Σύμφωνα με όσα αποκάλυψε, μια γυναίκα κυκλοφορούσε στο σημείο επί πέντε ημέρες πριν την επίθεση και παρατηρούσε το χώρο μπροστά από την εταιρία, όπου η 34χρονη δέχθηκε το καυστικό υγρό.

Επί πέντε ημέρες περνούσε μπροστά από την καφετέρια γύρω στις 9:00 το πρωί. Μία ημέρα πριν την επίθεση βρισκόταν στην εκκλησία και κοιτούσε προς το κτίριο που έγινε η επίθεση. Είχε μαύρα μαλλιά, φορούσε σκούφο και μαύρα ρούχα, είπε χαρακτηριστικά.

Μετά την επίθεση η μυστηριώδης αυτή γυναίκα δεν εμφανίστηκε ξανά, σύμφωνα με τον ίδιο μάρτυρα, ο οποίος δεν έχει καταθέσει στην αστυνομία. Επανέλαβε δε ότι βρέθηκε στο σημείο ένα γάντι και μία μάσκα, στοιχεία τα οποία δεν πήραν οι Αρχές.

Εντωμεταξύ οι έρευνες συνεχίζονται, με τις αρχές να επαναφέρουν το σενάριο της ύπαρξης ηθικού αυτουργού και να επιχειρούν να αξιοποιήσουν τα λάθη της γυναίκας που εξαπέλυσε την επίθεση.

Πηγή: newsbeast.gr