Ο αρχιτέκτονας και γραφίστας Bartosz Domiczek οραματίστηκε μια σύγχρονη κατοικία που επιβλέπει έναν ελαιώνα.

Το σπίτι σχεδιάστηκε στο αποτύπωμα ενός παλιού αχυρώνα, διατηρώντας την παλιά πρόσοψη του κτιρίου.

Η οποία λειτουργεί ως προστατευτικό κέλυφος για τη σύγχρονη αισθητική που επικρατεί στο εσωτερικό.

Τα δωμάτια διατάσσονται γύρω από μια κεντρική αυλή, την ίδια ώρα που οι αυθεντικές αψίδες της περιμέτρου λειτουργούν ως παράθυρα στον κόσμο, καδράροντας τη θέα στη γύρω βουνά.

Το στολίδι του σπιτιού κρύβεται βεβαίως στην κορυφή του, πάνω στον λόφο. Εκεί που μια φυσική λίμνη μετατράπηκε σε πισίνα, παρέχοντας ακόμα χορταστικότερα πανοράματα στο εντυπωσιακό τοπίο.

Το Henge Hill House αποθεώθηκε από τον κόσμο της αρχιτεκτονικής και μακάρι να το δούμε κάποια στιγμή και στον πραγματικό κόσμο…

Πηγή: newsbeast.gr