Εξοχικό είναι και το αρχιτεκτονικό γραφείο Draa είχε πολλά να λάβει υπόψη για την κατασκευή του.

Να σεβαστεί την παραδοσιακή δόμηση της υπαίθρου, μεταφέροντας όμως τους ενοίκους σε έναν τόπο παραμυθένιο.

Η παρθένα φύση και το κακοτράχαλο του οικοπέδου ήταν τα υλικά που εκμεταλλεύτηκε το γραφείο.

Το πυκνό δάσος, πέρα από πρόκληση για την κατασκευή του σπιτιού, ήταν και το απόλυτο σημείο για να ξεχαστείς από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το 168 τ.μ. σπίτι ολοκληρώθηκε το 2019 και μοιάζει κρεμασμένο στο ανισόπεδο και δύστροπο του σημείου.

Ο στόχος ήταν το ηλιακό φως, να βρεθεί τρόπος να εισβάλει στο σπίτι παρά την πυκνότητα των δέντρων.

Όσο για τα δωμάτια του πάνω ορόφου, έχουν διαταχθεί έτσι ώστε να έχουν θέα στο πρωινό φως και τα ηφαίστεια που ανοίγονται στον ορίζοντα…

Πηγή: newsbeast.gr