«Διεκδικούμε τη λύση όλων των εκκρεμοτήτων της Θεσσαλονίκης» διαμήνυσε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας το πρωί της Κυριακής (25/6) ο οποίος άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα ενόψει των εθνικών εκλογών.

«Έχω έναν φάκελο έτοιμο για κάθε καινούριο υπουργό, για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό, ώστε η επόμενη μέρα να φέρει την ολοκλήρωση σημαντικών project της πόλης μας» είπε βγαίνοντας από το 115ο εκλογικό τμήμα στο σχολικό συγκρότημα της Ικτίνου, όπου άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.

«Τα τέσσερα χρόνια που πέρασαν έφεραν την πόλη μας και την πατρίδα μας πολλά βήματα μπροστά»

«Σήμερα ολοκληρώθηκε μια παρατεταμένη προεκλογική περίοδος. Ελπίζω και εύχομαι με τη σημερινή τους ψήφο οι Έλληνες να αναδείξουν μια σταθερή κυβέρνηση και να προχωρήσουμε σε μια δημιουργική περίοδο. Έχουμε όμως πολλά θέματα, πολλά προβλήματα, πολλές διεκδικήσεις. Η πόλη, οι πολίτες δεν μπορούν να περιμένουν. Από την αυριανή μέρα, που θα έχουμε νέα κυβέρνηση και καινούριους υπουργούς, η πόλη κι εγώ προσωπικά θα διεκδικήσουμε τη λύση όλων των εκκρεμοτήτων της Θεσσαλονίκης το συντομότερο δυνατό», τόνισε ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Κλείνοντας ο Κωνσταντίνος Ζέρβας εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ετοιμότητα των δημοτικών υπηρεσιών αναφορικά με την προετοιμασία της εκλογικής διαδικασίας.

Πηγή: newsbeast.gr