Ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Πέμπτη (08/06) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή, «Πάμε Δανάη» σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στη Δανάη Μπάρκα. Ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, μεταξύ άλλων, μίλησε για την σχέση με τα παιδιά του αλλά και την σύζυγό του Μαρέβα Μητσοτάκη.

«Και εγώ και η Μαρέβα έχουμε μια εξαιρετική σχέση με τα παιδιά μας. Τα παιδιά μου έχουν μια πολύ ανοιχτή σχέση μαζί μου και είμαι υπερήφανος για αυτά», ανέφερε αρχικά ο Κυριάκος Μητσοτάκης. 

Ερωτηθείς από την παρουσιάστρια για το τι θα έκανε αν τα παιδιά του είχαν σχέση με κάποιον που στηρίζει άλλο κόμμα, ο κ. Μητσοτάκης απάντησε: «Θα αντιδρούσα με πολύ χιούμορ, θα προσπαθούσα να τους πάρω με την μεριά μου αλλά δεν νομίζω ότι έχω αφήσει ποτέ την πολιτική να επηρεάσει τις προσωπικές σχέσεις των παιδιών μου. Αφήνω πάντα τα παιδιά να μας συστήσουν τους συντρόφους τους». 

Αναφορικά με το αν δέχεται την κριτική από τα παιδιά του, ο Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε: «Δέχομαι κριτική από τα παιδιά μου. Πλέον αντιδρώ καλύτερα από ότι αντιδρούσα στο παρελθόν. Πρέπει να δεχόμαστε την κριτική, αρκεί να είναι τεκμηριωμένη. Και η σύζυγός μου και τα παιδιά μου είναι πολύ αυστηροί κριτές». 

Πηγή: newsbeast.gr