Συνάντηση με δημοσιογράφους είχε στη Θεσσαλονίκη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Αλέξης Τσίπρας λίγο πριν τις αυριανές εκλογές. Συγκεκριμένα, είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν στον  εξώστη της ανακαινισμένης Αγοράς Μοδιάνο.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι επέλεξε να κλείσει την προεκλογική καμπάνια στη Θεσσαλονίκη με αυτή τη συνάντηση, επειδή θεωρεί ότι οι δημοσιογράφοι της περιφέρειας παίζουν σημαντικό ρόλο, ενώ επεσήμανε ότι πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η Θεσσαλονίκη.

Ευχαρίστησε τους δημοσιογράφους που κάλυψαν αυτές τις δύο προεκλογικές καμπάνιες και ευχήθηκε σε όλους «καλή δύναμη» εκφράζοντας την ελπίδα ότι οι πολίτες θα πάρουν αύριο τις σωστές αποφάσεις στην κάλπη.

Ακολούθησε συζήτηση σε χαλαρό κλίμα.

Ο κ. Τσίπρας περπάτησε στην Αριστοτέλους, την Τσιμισκή και τη Β. Ηρακλείου, όπου είχε την ευκαιρία να κουβεντιάσει με πολίτες και να φωτογραφηθεί μαζί τους.

Συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Μπέτυ Μπαζιάνα, την εκπρόσωπο Τύπου Πόπη Τσαπανίδου τη γραμματέα της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Ράνια σβίγκου και τον αναπληρωτή γραμματέα Γιώργο Βασιλειάδη έφτασε στην αγορά Μοδιάνο. Εκεί τον υποδέχτηκαν ο γενικός διευθυντής του ομίλου Φάις Χασδάι Καπόν και ο διευθυντής λειτουργίας της Αγοράς Θανάσης Παππάς οι οποίοι τον ξενάγησαν στα καταστήματα.

Πηγή: newsbeast.gr