Έκκληση στους αυτόπτες μάρτυρες απευθύνει η οικογένεια του 30χρονου Γιώργου Ξυλούρη, προκειμένου να καταθέσουν όλα όσα γνωρίζουν για την υπόθεση του φονικού στα Ανώγεια.

Σύμφωνα με το Cretalive.gr η οικογένεια Ξυλούρη, μέσω των συνηγόρων της. Γ. Κοκοσάλη και Σ. Βρέντζο, ζητά να μιλήσουν στις Αρχές όλοι όσοι γνωρίζουν για την τραγωδία.

«Αυτό που ζητάμε είναι να καταθέσουν μόνο την αλήθεια για να κοιμούνται ήσυχα το βράδυ», ανέφερε ο κ. Κοκοσάλης. Ο ίδιος ισχυρίζεται, μάλιστα, πως το περιστατικό εκτυλίχθηκε με εντελώς διαφορετικό τρόπο σε σχέση με όσα παρουσιάζει η οικογένεια Καλομοίρη.

Σύμφωνα με όσα λέει η συγκεκριμένη πλευρά, οι περιγραφές μαρτύρων σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις υποστηρίζουν ότι ο 29χρονος εκτέλεσε τον Γ. Ξυλούρη ενώ ο πατέρας του ήταν ζωντανός και πεσμένοι και οι δύο κάτω.

Ισχυρίζονται επίσης ότι ο 29χρονος ακούμπησε το πιστόλι στα πλευρά του Ξυλούρη και το «άδειασε».

Δικηγόρος Καλομοίρη: Έχουμε δύο όπλα και έχουν προκαλέσει δύο ανθρωποκτονίες

Ο δικηγόρος του Μανώλη καλομοίρη μίλησε στον Alpha για το φονικό στα Ανώγεια, αναφέροντας πως στα ευρήματα υπάρχουν δύο όπλα.

«Έχουμε δύο όπλα στον τόπο του συμβάντος, με κάλυκες δύο διαφορετικών διαμετρήματος, έχουν χρησιμοποιηθεί από δύο ανθρώπους τα δύο όπλα κι έχουν προκαλέσει δύο ανθρωποκτονίες», είπε ο Δ. Βέρρας.

Όσο για την απολογία του κατηγορουμένου και τα όσα είπε, ο δικηγόρος τόνισε: «Αυτό που θα έλεγε καθένας που βγαίνοντας από το σπίτι του μετά από τις κραυγές της μάνας του, βρίσκεται μπροστά στον σκοτωμένο πατέρα του και από πάνω ο δράστης με το όπλο στο χέρι. Είπε “Εθόλωσε το μυαλό μου και πυροβόλησα κι εγώ”».

Πηγή: newsbeast.gr