Οκτώ από τους καταδικασθέντες για τη Χρυσή Αυγή έχουν ήδη οδηγηθεί στην ΓΑΔΑ, από τα αστυνομικά τμήματα της περιοχής τους όπου παρουσιάστηκαν, ενώ και άλλοι δύο έχουν εμφανιστεί αυτοβούλως μέχρι στιγμής.

Οι καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, Γιώργος Γερμενή και Παναγιώτης Ηλιόπουλος έφτασαν στη ΓΑΔΑ λίγο πριν τις 16.00 το μεσημέρι.

Νωρίτερα, οι πρώην βουλευτές είχαν παραδοθεί σε αστυνομικά τμήματα από όπου μεταφέρθηκαν με τζιπ στη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής.

Τα οχήματα τα οποία μετέφεραν τους τρεις καταδικασθέντες για εγκληματική οργάνωση συνοδεύθηκαν από περιπολικά.

Σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε τη ΕΡΤ, και ο Νίκος Μιχαλολιάκος  έφτασε πριν λίγα λεπτά στη ΓΑΔΑ.

Επίσης στην ΓΑΔΑ μεταφέρθηκαν με οχήματα της Ασφάλειας και οι Γιώργος Πατέλης και Γιάννης Καζαντζόγλου, οι οποίοι είχαν παρουσιαστεί στο Α.Τ. Νίκαιας, ο Αναστάσιος Πανταζής και ο Μάρκος Ευγενικός από το Πέραμα, ο Γ. Τσακανίκας από την Ασφάλεια Νοτιοανατολικής Αττικής, ενώ στην Δραπετσώνα έχει παρουσιαστεί και ο Μάριος Αναδιώτης.

Ένας ακόμα από τους καταδικασθέντες της Χρυσής Αυγής, ο Ιωάννης- Βασίλειος Κομιανός, παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην Κέρκυρα.

Όλοι οι καταδικασθέντες που παρουσιάζονται ή θα συλληφθούν από τις ομάδες της Ασφάλειας, οδηγούνται στον ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, προκειμένου να προχωρήσει η διαδικασία μέχρι την μεταγωγή τους στις φυλακές.

Στις φυλακές όλοι οι καταδικασθέντες θα παραμείνουν για 14 μέρες σε καραντίνα λόγω Covid-19, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους και στη συνέχεια στα κελιά τους.

Σημειώνεται ότι έχει προβλεφθεί να μην έρχονται σε επαφή με άλλους κρατουμένους, αλλά και μεταξύ τους όσοι βρίσκονται σε διαμάχη, για λόγους ασφαλείας.

Πηγή: newsbeast.gr