Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να έχει τον Κώστα Σλούκα στο ρόστερ της επόμενης σεζόν. Ο Ολυμπιακός έχει ενημερώσει εδώ και πολύ καιρό τον Έλληνα γκαρντ για τις προθέσεις του, όπως έχει κάνει και ο παίκτης για τις δικές του.

Οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ξεκίνησαν με ραντεβού που έγινε προ ολίγων ημερών παρουσία των Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου, του Γιώργου Σκινδήλια και του Παναγιώτη Καπάζογλου (ατζέντης του Σλούκα).

Αφού οι δύο πλευρές ενημέρωσαν εκατέρωθεν για την πρόθεση συνεργασίας που υπάρχει αν ο παίκτης βγει από το συμβόλαιο με το οποίο είναι «δεμένος» με τη Φενέρμπαχτσε, προχώρησαν σε επί της ουσίας θέματα.

Σύμφωνα με πληροφορίεςπου επικαλείται η ιστοσελίδα gazzetta.gr, ο Ολυμπιακός ξεκίνησε από χαμηλά σε ό,τι αφορά το οικονομικό κομμάτι της πρότασης, ωστόσο στο τέλος του ραντεβού είχε ανέβει σε ικανοποιητικό για τα δεδομένα, βαθμό. Η συνάντηση ολοκληρώθηκε με σημαντική απόκλιση στα χρήματα, αλλά τα μηνύματα ήταν ενθαρρυντικά.

Οι ιδιοκτήτες των Πειραιωτών θέλουν πολύ να εκπληρώσουν την επιθυμία του Μπαρτζώκα και είναι δεδομένο πως στο επόμενο ραντεβού που θα γίνει θα ανεβάσουν κι άλλο την προσφορά τους.

Από την άλλη, οι Αγγελόπουλοι είναι απόλυτα λογικό να μην μπορούν ακόμη να προσδιορίσουν την οικονομική ζημιά από τον κορονοϊό. Περιμένουν τις αποφάσεις της Euroleague, όχι τόσο ως προς τη συνέχιση της σεζόν, όσο περισσότερο για τις προθέσεις των χορηγών και των τηλεοπτικών καναλιών σχετικά με τις μειώσεις που θα ακολουθήσουν.

Η πλευρά του Σλούκα θέλει επίσης να συνεργαστεί και μοιάζει να είναι διατεθειμένη να ρίξει κάπως τις απαιτήσεις της. Ακόμη και να δεχτεί κάποια λιγότερα χρήματα σε σχέση με την πρόταση που ετοιμάζει η Ρεάλ Μαδρίτης.

Η ομάδα του Πάμπλο Λάσο έχει βασικό της στόχο τον Έλληνα γκαρντ σε περίπτωση που αποχωρήσει ο Φακούντο Καμπάτσο και έχει εκφράσει το ενδιαφέρον της στην πλευρά του παίκτη.

Ολυμπιακός και Καπάζογλου θα ξαναμιλήσουν τις επόμενες μέρες αφού επαναλαμβάνουμε η διάθεση συνεργασίας εκατέρωθεν είναι έκδηλη.

Πηγή: newsbeast.gr