Ποινική δίωξη για αρπαγή ανήλικης, επικίνδυνη σωματική βλάβη, απειλή και εξύβριση, άσκησε η εισαγγελέας Έδεσσας στον 33χρονο ο οποίος συνελήφθη χθες το βράδυ, σε χωριό της Πέλλας, με την κατηγορία ότι επιτέθηκε και να ξυλοκόπησε 17χρονη κοπέλα, τα ξημερώματα της Κυριακής, όταν εκείνη του ζήτησε να χωρίσουν.

Ο δικηγόρος του 33χρονου, δήλωσε στο ΑΠΕ ΜΠΕ ότι ο πελάτης του «αρνείται τις κατηγορίες» και ότι «είναι βαρύτατες αλλά έωλες».

Κατά την ίδια πηγή, η εισαγγελέας παρέπεμψε τον 33χρονο στον ανακριτή από τον οποίο πήρε προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο.

Κακοποιημένη γυναίκα που προσπαθεί να προστατεύσει τον εαυτό της

«Την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του»

Σύμφωνα με τον δικηγόρο της ανήλικης, Αντώνη Ξυλουργίδη, ο 33χρονος την περίμενε έξω από το σπίτι της τα ξημερώματα της Κυριακής: «Ήταν κρυμμένος και την περίμενε καθώς γυρνούσε από έξοδο, την αιφνιδίασε και άρχισε να την χτυπάει και την έσυρε από τα μαλλιά μέχρι το αυτοκίνητό του».

Πρόσθεσε, επίσης, ότι όταν ο φερόμενος ως δράστης συνειδητοποίησε ότι από τα χτυπήματα η κοπέλα αιμορραγούσε, την απείλησε να μην αναφέρει το περιστατικό στη μητέρα της.

Ο ίδιος επισήμανε, ακόμη, μιλώντας στο Newsbeast, πως «το κορίτσι και ο 33χρονος είχαν σχέση λίγο παραπάνω από ένα χρόνο αλλά λόγω του βίαιου χαρακτήρα του η κοπέλα αποφάσισε να σταματήσει τη σχέση τους». Μεταξύ άλλων, ο κ. Ξυλουργίδης είπε πως «ευτυχώς, η υγεία της κοπέλας είναι σε καλή κατάσταση».

Ο κατηγορούμενος κρατείται.

Πηγή: newsbeast.gr