Δύο Βραβεία – GOLD και BRONZE – απέσπασε η ΕΚΟ  στα φετινά Mobile Excellence Awards 2020, το θεσμό που αναδεικνύει κάθε χρόνο τα κορυφαία έργα στον τομέα του Mobile Business, για την καινοτομία και τις αναβαθμισμένες υπηρεσίες που προσφέρει μέσα από την εφαρμογή EKO App, αλλά και την υπηρεσία EKO Mobile Payments

Συγκεκριμένα, η ΕΚΟ διακρίθηκε με Βραβείο GOLD στην κατηγορία “Mobile Commerce” για το ΕΚΟ App”, μία πρωτοποριακή εφαρμογή  που αλλάζει τον τρόπο που γίνονται οι συναλλαγές στα πρατήρια της ΕΚΟ για τους κατόχους της εταιρικής κάρτας στόλου ΕΚΟ Card και αναβαθμίζει τη συνολική εμπειρία του πελάτη. Επιπλέον, η EKO απέσπασε BRONZE Βραβείο για την υπηρεσία ΕΚΟ Mobile Payments στην κατηγορία “Payment and Money Transfer”, που προσφέρει τη δυνατότητα ανέπαφων πληρωμών μέσω του ΕΚΟ APP με QR Scan της απόδειξης στα πρατήρια ΕΚΟ.

Τόσο η εφαρμογή EKO App, όσο και η προσθήκη της υπηρεσίας ΕΚΟ Mobile Payments, έγιναν σε συνεργασία με την εταιρεία WARPLY, κορυφαία εταιρεία στον τομέα του mobile marketing και των προγραμμάτων πιστότητας και επιβράβευσης πελατών, με εξειδίκευση στο mobile και τα ψηφιακά προγράμματα και με δική της πλατφόρμα για loyalty και ψηφιακές πληρωμές.

Ο κ. Τάσος Σβολόπουλος Brand Manager της ΕΚΟ, δήλωσε σε συνέχεια των διακρίσεων αυτών: «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι για τις βραβεύσεις και ευχαριστούμε θερμά τους συνεργάτες μας που συνέβαλαν καταλυτικά σε αυτή την επιτυχία. Μέσα από καινοτόμες υπηρεσίες σε ένα σύγχρονο ψηφιακό περιβάλλον, η ΕΚΟ αναζητά συνεχώς νέους τρόπους διάδρασης με τους πελάτες της, με γνώμονα τη βελτίωση της εμπειρίας τους, τη διευκόλυνσή τους, αλλά πλέον και την ασφάλειά τους. Στόχος μας είναι να εξακολουθήσουμε να δημιουργούμε νέους τρόπους επικοινωνίας και εξυπηρέτησης, καλύπτοντας ακόμα ευρύτερο φάσμα των αναγκών τους, ανοίγοντας το δρόμο προς το μέλλον».

Τα Βραβεία Mobile Excellence Awards 2020 διοργανώθηκαν για 6η συνεχόμενη χρονιά από την Boussias Communications με την τιμητική υποστήριξη του Εργαστηρίου Ηλεκτρονικού Εμπορίου και Επιχειρείν “ELTRUN” του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Στόχος του θεσμού είναι να αναδείξει τις πιο καινοτόμες εφαρμογές, υπηρεσίες, projects, εταιρείες και πρακτικές σε όλο το φάσμα του Mobile Business. 

Πηγή: newsbeast.gr