Λεπτομέρειες αναφορικά με τις δύο συλλήψεις για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, Γιώργου Καραϊβάζ, παρουσίασε η Ελληνική Αστυνομία το πρώι του Σαββάτου.

Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν από τον εκπρόσωπο της αστυνομίας, έμπειροι αξιωματικοί που ασχολήθηκαν με την υπόθεση ξεκίνησαν τη συλλογή στοιχείων και πληροφοριών για την υπόθεση. Σε όλη τη διάρκεια της προανάκρισης οι ειδικοί μπόρεσαν να επεξεργαστούν τα ψηφιακά δεδομένα που υπήρχαν.

«Από την συνδυαστική ανάλυση του υλικού που συγκεντρώθηκε διακριβώθηκε ότι οι δράστες για την προσέγγιση και τη διαφυγή τους από τον τόπο του εγκλήματος χρησιμοποίησαν τουλάχιστον μία μοτοσυκλέτα τύπου σκούτερ, καθώς και φορτηγό τύπου βαν. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι διαπιστώθηκε κίνηση των οχημάτων αυτών στην ίδια περιοχή και στον ίδιο χρόνο την προηγούμενη μέρα της ανθρωποκτονίας», ανέφερε η ενημέρωση.

Οι συλλήψεις έγιναν σε Γέρακα και Νίκαια, ενώ οι Αρχές αναζητούν ακόμα ένα άτομο που σχετίζεται με τη δολοφονία του δημοσιογράφου.

Παράλληλα, αναμένονται στα Δικαστήρια της Ευελπίδων οι δύο συλληφθέντες. Τα δύο αδέλφια, 40 και 48 ετών, θα οδηγηθούν σε εισαγγελέα και ανακριτή, όπου θα ενημερωθούν για το περιεχόμενο της δικογραφίας.

Πηγή: newsbeast.gr