Ο Αλέξης Κούγιας θα αναλάβει την υπεράσπιση της οικογένειας του 19χρονου οπαδού του Άρη που δολοφονήθηκε σε ενέδρα οπαδών του ΠΑΟΚ τα ξημερώματα της Τρίτης στην περιοχή Χαριλάου της Θεσσαλονίκης, έπειτα από επικοινωνία που είχαν μαζί του οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης.

Όπως γίνεται γνωστό σε ανακοίνωση του Αλέξη Κούγια, ο γνωστός ποινικολόγος αρνήθηκε να αναλάβουν την αμοιβή του οι δύο πρόεδροι και δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος εντελώς δωρεάν.

Η ανακοίνωση:

«Πριν από λίγη ώρα επικοινώνησαν με τον επικεφαλής του γραφείου μας κ. Αλέξιο Κούγια οι Πρόεδροι της ΠΑΕ Άρης και του Ερασιτέχνη Άρη Θεσσαλονίκης κ.κ. Καρυπίδης και Αρβανίτης και του ζήτησαν να αναλάβει ως δικηγόρος της οικογένειας του άγρια δολοφονηθέντος 19χρονου οπαδού του Άρη, από απάνθρωπους οπαδούς (περίπου δέκα) του ΠΑΟΚ, σήμερα τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Οι δύο Πρόεδροι ζήτησαν από τον κ. Κούγια να αναλάβει η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης Άρης Θεσσαλονίκης την αμοιβή του κ. Κούγια στο δικαστήριο και σε όλη τη διαδικασία αλλά ο κ. Κούγιας αρνήθηκε και τους δήλωσε ότι θα εκπροσωπήσει την οικογένεια του θύματος προς υποστήριξη της κατηγορίας, εις βάρος των δέκα δραστών, εντελώς δωρεάν».

Πηγή: newsbeast.gr