«Πέπλο μυστηρίου» καλύπτει ακόμα την υπόθεση του στυγερού εγκλήματος στο Πασακάκι στα Χανιά, τα «ευρήματα» του οποίου αποκαλύφτηκαν την Κυριακή (25/10) και την Δευτέρα (26/10). Θύματα δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας 82 ετών και μια γυναίκα 79 ετών.

Του ανταποκριτή μας από το flashnews.gr στην Κρήτη

Εκτός του γεγονότος ότι η γυναίκα βρέθηκε στραγγαλισμένη στο σπίτι της την Κυριακή, η αστυνομία, μια μέρα αργότερα εντόπισε το δεύτερο θύμα, τον 82χρονο, σύντροφο της 79χρονης. Το πτώμα του άνδρα εντοπίστηκε μέσα σε μια βαλίτσα.

Στις συνταρακτικές εξελίξεις που αποκάλυψε το Flashnews.gr έρχεται να προστεθεί και η πληροφορία για το γεγονός ότι ο δράστης (πιθανώς ο υπήκοος από το Μπαγκλαντές που αναζητείται από την αστυνομία), αφού σκότωσε πρώτα τον 82χρονο (γιατί στη συνέχεια προέβη σε ανάλογη πράξη και με την 79χρονη) φρόντισε να τον κρύψει σε μια μεγάλη βαλίτσα που ήταν στο σπίτι του και στην οποία θα χωρούσε το πτώμα του άτυχου ηλικιωμένου, πρώτον διότι ήταν βραχύσωμος και δεύτερον διότι η βαλίτσα ήταν μεγάλου μεγέθους.

Οι πληροφορίες που είδαν αρχικά το «φως» της δημοσιότητας περί διαμελισμένου σώματος, δεν ισχύουν, αφού το σώμα του άτυχου άνδρα ήταν «μαζεμενο» και τα χέρια δεμένα πισθάγκωνα ώστε να χωρέσει στη βαλίτσα.

Πάντως, η εμπειρία των αστυνομικών (και αφού πρώτα είχε ψαχτεί αναλυτικά το σπίτι της 79χρονης) οδήγησε στην έρευνα του δεύτερου σπιτιού, όπισθεν της οικίας της άτυχης γυναίκας, δικής της ιδιοκτησίας και στο οποίο έμενε με ενοίκιο ο αλλοδαπός καταζητούμενος. Η αστυνομία εισερχόμενη σε αυτό σπίτι το μεσημέρι πλέον της Δευτέρας διαπίστωσε, σύμφωνα με πληροφορίες του Flashnews.gr ότι υπήρχε ένα όρθιο στρώμα ακουμπισμένο στην ντουλάπα και μια σχετικά έντονη δυσοσμία να επικρατεί στο χώρο, γεγονός που υποδείκνυε την ύπαρξη πτώματος.

Όταν πλέον έφτασαν στο σημείο που υπήρχε το στρώμα, διαπίστωσαν ότι αυτό είχε τοποθετηθεί για να κρύψει τη βαλίτσα που ήταν ακριβώς από κάτω, με τα υπόλοιπα γνωστά γεγονότα να ακολουθούν.

Είναι σαφές ότι οι έρευνες της αστυνομίας ήταν σε όλες τις περιπτώσεις, ακριβείς και με «χειρουργικό» τρόπο πραγματοποιημένες, ωστόσο μένει να δούμε τι μέλλει γενέσθαι με την αναζήτηση του ύποπτου.

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι πιθανώς να μην έχει καταφέρει να διαφύγει από τη χώρα (μολονότι τα εγκλήματα τα διέπραξε την Παρασκευή), ωστόσο είναι ένα ζήτημα με το οποίο ασχολείται με πάσα μυστικότητα η ΕΛ.ΑΣ. ζυγίζοντας όλες τις παραμέτρους.

Πηγή: newsbeast.gr