Διπλή επίθεση πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι, με στόχο το Ειρηνοδικείο Χαλανδρίου αλλαγή υποκατάστημα της ΔΕΗ στην περιοχή του Παγκρατίου.

Στην πρώτη περίπτωση οι κουκουλοφόροι λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασαν στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Γεωργίου στο Χαλάνδρι και τοποθέτησαν εμπρηστικό μηχανισμό στην είσοδο του κτιρίου. Από την έκρηξη προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές, κυρίως μαυρίσματος στους τοίχους και στην πόρτα.

Στη δεύτερη περίπτωση οι κουκουλοφόροι έφτασαν λίγο μετά τις 2:30 τα ξημερώματα στην οδό Αμασείας στο Παγκράτι και τοποθέτησαν γκαζάκια, με την έκρηξη να προκαλεί μικρές υλικές ζημιές στην είσοδο του υποκαταστήματος της ΔΕΗ. Αίσθηση προκαλεί το γεγονός ότι σε απόσταση όχι μεγαλύτερη των 100 μέτρων (σ.σ. στην προηγούμενη γωνία), βρίσκεται το τοπικό αστυνομικό τμήμα και παρόλα αυτά οι κουκουλοφόροι έδρασαν ανενόχλητοι.

Και στις δύο περιπτώσεις τα υπολείμματα των εμπρηστικών μηχανισμών περισυνελέγησαν από κλιμάκιο της Σήμανσης, ενώ την προανάκριση έχει αναλάβει η Κρατική Ασφάλεια αξιοποιώντας και υλικό από κάμερες ασφαλείας όπου υπήρχαν στα δύο κτίρια.

Πηγή: newsbeast.gr