Το δικό της «αντίο» στον Δημήτρη Κοντομηνά θέλησε να πει η Ελένη Μενεγάκη στο φινάλε της εκπομπής «Ελένη» που παρουσιάζει στο Mega. Η παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή το πρωί της Πέμπτης (10/03) σε ηλικία 83 ετών, είχαν συνεργαστεί επί 15 χρόνια.

Στο φινάλε της εκπομπής της, η Ελένη Μενεγάκη κοίταξε την κάμερα και μίλησε συγκινημένη για τον Δημήτρη Κοντομηνά.

«Είναι το σημείο που θα ήθελα να αποχαιρετήσω έναν άνθρωπο που σήμερα το πρωί έμαθα ότι έφυγε από τη ζωή και το λέω έτσι γιατί… από τη στιγμή που μπήκε στο νοσοκομείο, περίπου 2 χρόνια πριν, εγώ τουλάχιστον δεν είχα πια επαφή μαζί του. Θέλω να πω μέσα από την καρδιά μου στην οικογένειά του και στους ανθρώπους που τον γνωρίσαμε, βαθιά ειλικρινή συλλυπητήρια. Θα τον έχω στην καρδιά μου γιατί ήταν ένας πολύ ωραίος εργοδότης, πολύ ανοιχτός, πολύ ανθρώπινος, πολύ δοτικός, πολύ κανονικός. Πέρασα πολύ όμορφα τα 15 χρόνια που ήμουν κοντά του στον Alpha. Μόνο με αγάπη θα τον σκέφτομαι και πραγματικά μέσα από την καρδιά μου θέλω να του ευχηθώ να έχει ένα καλό ταξίδι» ανέφερε αρχικά η Ελένη Μενεγάκη.

«Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός!»

«Δεν ξέρω τι εικόνα έχει ο κόσμος για εκείνον, αλλά ο κόσμος που έχει δουλέψει για εκείνον θα έχει να θυμάται πάντα αυτόν τον άνθρωπο με το αρχοντικό παράστημα που έμπαινε μέσα στον Alpha και χαιρετούσε τους πάντες. Ήταν τόσο ευκολοπροσβάσιμος και γλυκός! Ήξερε να είναι ειδικά με τους όσο πιο χαμηλά στο κομμάτι του σταθμού ακόμα πιο ανοιχτός και ανθρώπινος. Θα τον θυμόμαστε πάντα με πολλή αγάπη. Εγώ προσωπικά θα θυμάμαι και πολλές στιγμές με φαγητά και κρασάκια στο σπίτι του, με γλέντια και κιθάρες», κατέληξε η Ελένη Μενεγάκη.