Την πρόθεσή του για να αποχωρήσει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός αποκάλυψε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχωρεί.

Και πρόσθεσε: «Οι τελευταίες εξελίξεις στο Βοτανικό δείχνουν πως κάποιοι θέλουν να γκρεμίσουν τη Λεωφόρο πριν αρχίσει το έργο ή να επιστρέψουν στο αρχικό διάταγμα. Δεν υπάρχει περίπτωση να την παραχωρήσουμε αν δεν υπάρχει λύση για ΠΑΕ, ΚΑΕ και Ερασιτέχνη. Όλες οι άλλες πλευρές ευθυγραμμίζονται για την μεγαλύτερη αδικία στην ιστορία του Παναθηναϊκού. Μην ακούτε που λένε για γήπεδο μπάσκετ σε όμορο οικόπεδο.

Μας λένε να δώσουμε τη Λεωφόρο για να πάμε στον Βοτανικό ως ενοικιαστές! Αν αυτό δεν είναι αδικία τι είναι; Αρνούμαι να βάλω την υπογραφή μου στο ξεπούλημα αυτό.

Όμως, δεν θέλω να βάλω εμπόδια στη λύση στο γηπεδικό. Αν μέχρι τις εκλογές του Ερασιτέχνη, σε 20-25 μέρες, ισχύσει η αρχική συμφωνία, δεν πρόκειται να συνεχίσω στον Ερασιτέχνη, για λόγους αρχής και Παναθηναϊκής συνείδησης. Αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα συνεχίσω να προσφέρω στα αγωνιστικά τμήματα. Τα έχω αγαπήσει και θα συνεχίσω να συνδράμω».

΄Και πρόσθεσε: «Είχα πει ότι την 1η Ιουλίου θα έδινα το μάνατζμεντ σε άνθρωπο εμπιστοσύνης μου. Από αυτή τη στιγμή ο Παναθηναϊκός είναι προς πώληση για 25 εκατ. ευρώ. Δεν είχαμε μπει ως τώρα σε διαδικασία αποτίμησης αυτού του τεράστιου μπραντ. Δεν θα πάρω τα λόγια μου πίσω. Μέχρι να βρεθεί αγοραστής, η ΚΑΕ θα πορευτεί από ανθρώπους εμπιστοσύνης, χωρίς καμία παρέμβασή μου και με βάση τα έσοδα που θα έχει. Οι άνθρωποι αυτοί είναι οι Μάνος Παπαδρόπουλος και Τάκης Τριαντόπουλος. Αυτοί θα τρέχον από σήμερα τον Παναθηναϊκό».

«Φεύγω με το κεφάλι ψηλά. Η αγάπη του κόσμου μού δείχνει πως άξιζε τον κόπο. Κοιτώντας πίσω θεωρώ πως έβαλα κι εγώ ένα λιθαράκι στην καλύτερη ομάδα που έβγαλε αυτός ο τόπος. Στον Παναθηναϊκό των εκατομμυρίων φιλάθλων και της Θύρας 13. Τον Παναθηναϊκό του τρίπτυχου ομάδα-διοίκηση-κόσμος, που είναι ιδέα, που είναι τρόπος ζωής», συμπλήρωσε.

Πηγή: newsbeast.gr