Η Εύα Καϊλή είναι αθώα και ζει έναν εφιάλτη στη φυλακή δήλωσε ο εκ των δικηγόρων της πρώην αντιπροέδρου του ευρωκοινοβουλίου, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, σε συνέντευξή του στην Corriere Della Sera και αναφέρθηκε στο γεγονός ότι το 22 μηνών παιδί της κυρίας Καϊλή βρίσκεται μόνο με τον παππού του.

Μεταξύ άλλων ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η Εύα Καϊλή στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη, μια καταστροφή επειδή είναι αθώα. Το μόνο άτομο που την επισκέφθηκε την ημέρα των Χριστουγέννων ήταν ο πατέρας της.

Μετά από όσα διάβασε στους φακέλους της έρευνας, αισθάνεται προδομένη. Το όνομά της χρησιμοποιήθηκε εν αγνοία της, πριν από την ημέρα της σύλληψης δεν γνώριζε τίποτα για τα χρήματα που βρέθηκαν στο σπίτι, τα χρήματα δεν ήταν δικά της ούτε τα φύλαγε».

Σε ερώτηση αν η Εύα Καϊλή, θα μείνει στο Βέλγιο ή θα επιστρέψει στην Ελλάδα αν αποφυλακιστεί, ο κ. Δημητρακόπουλος σημείωσε ότι «θα παραμείνει στο Βέλγιο και θα αγωνιστεί μέχρι να αναγνωριστεί η αθωότητά της».

Τέλος αναφερόμενος στο παιδί της, ο κ. Δημητρακόπουλος τόνισε ότι «η καρδιά της αιμορραγεί κυριολεκτικά για το 22 μηνών παιδί της, το οποίο είναι μόνο του και μπορεί να στηρίζεται μόνο στον ηλικιωμένο παππού του».

Πηγή: newsbeast.gr