Ο συνήγορος του Γιάννη Λαγού κατέθεσε αίτηση ελαφρυντικών, μετά την καταδίκη της Χρυσής Αυγής, αναφέροντας πως ο Ευρωβουλευτής προάγει τα συμφέροντα της Ελλάδας.

Συγκεκριμένα η πλευρά του Λαγού αιτήθηκε τα ελαφρυντικά του σύννομου βίου, της μετέπειτα καλής διαγωγής μετά την πράξη και της μη εύλογης διάρκειας της δίκης.

Ο ευρωβουλευτής καταδικάστηκε για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσής και ο συνήγορός του αναφέρθηκε στις δράσεις του υποστηρίζοντας πως: «μέχρι σήμερα προάγει τα συμφέροντα της Ελλάδος, νόμιμα με πολιτικά μέσα μέσω της Ευρωβουλής».

Αμετανόητος ο Γιάννης Λαγός της εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή: «Συνεχίζω πιο αποφασισμένος»

Ο Γιάννης Λαγός εμφανίζεται αμετανόητος για τις εγκληματικές πράξεις που σήμερα το δικαστήριο απέδωσε στη Χρυσή Αυγή. Μπορεί, οι δικαστές να τον έκριναν ένοχο για διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης «Χρυσή Αυγή», όμως φαίνεται πως ο Γιάννης Λαγός είναι αποφασισμένος να συνεχίσει το έργο του.

Με ανάρτησή του στο Twitter, ο Γιάννης Λαγός επιτέθηκε στην ελληνική Δικαιοσύνη για την ιστορική απόφασή της. Λίγη ώρα μετά την ανακοίνωση του τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων, ο Γιάννης Λαγός έγραψε: «Αυτή είναι η ελληνική Δικαιοσύνη.

Τσιράκι και δουλικό σκυλάκι του συστήματος. Χαίρομαι που σας πολεμώ. Ούτε θα κάνω πίσω σε τίποτα. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ. Συνεχίζω πιο αποφασισμένος».

(Φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: newsbeast.gr