Αντίστροφα μέτρα ο χρόνος για την κρίσιμη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που θα καθορίσει την τύχη των καταδικασθέντων στην υπόθεση της Χρυσής Αυγής.

Το δικαστήριο στη δίκη της Χρυσής Αυγής διέκοψε για μια ώρα και όπως όλα δείχνουν τη σημερινή ημέρα θα κριθεί αν και ποιοι από τους καταδικασθέντες θα οδηγηθούν στη φυλακή.

Στο εδώλιο κάθονται συνολικά 12 κατηγορούμενοι μεταξύ των οποίων και ο πρώην βουλευτής της Χρυσής Αυγής Αρτέμης Ματθαιόπουλος.

Λίγο νωρίτερα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων αποφάσισε την απόρριψη του αιτήματος του Ηλία Κασιδιάρη που ζητούσε να εξεταστεί κατ’ αντιπαράσταση με κυβερνητικό στέλεχος της κυβέρνησης Σαμάρα.

Το δικαστήριο υιοθέτησε την εισαγγελική πρόταση, σύμφωνα με την οποία σε αυτό το στάδιο της διαδικασίας δεν μπορεί να διερευνηθεί το συγκεκριμένο θέμα.

Στη συνέχεια, κάνοντας δεκτό το αίτημα του Γιάννη Λαγού, η πρόεδρος του δικαστηρίου προχώρησε στην ανάγνωση των επίμαχων βουλευμάτων ενώ τα μέτρα ασφαλείας μέσα στην δικαστική αίθουσα είναι ιδιαίτερα αυξημένα.

Πηγή: newsbeast.gr