Λύγισε ο πατέρας του 38χρονου που βρέθηκε νεκρός στο αυτοκίνητο του κοντά στη Θήβα και σύμφωνα με τον άντρα ο γιος του δεν είχε κανένα λόγο να αυτοκτονήσει, ενώ η Αστυνομία αφήνει ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

Ο πατέρας του νεκρού μίλησε στο Star και δήλωσε πως «ήταν πολύ καλό παιδί, έξυπνος, μορφωμένος, άνθρωπος της Εκκλησίας, με περιουσία. Δεν είχε λόγους για αυτοκτονία».

Μάλιστα, η οικογένεια του αναφέρει πως ήταν ένας δυναμικός χαρακτήρας, ενώ είχε υπηρετήσει στις ειδικές δυνάμεις και στο παρελθόν εργαζόταν ως ασφάλεια σε υψηλά πρόσωπα.

Επίσης, τον τελευταίο χρόνο είχε ανοίξει εταιρία σεκιούριτι στη Θήβα. Η επιχείρηση του θα γίνει «φύλλο και φτερό» από την ασφάλεια Θήβας, ενώ το κινητό του τηλέφωνο θα μεταφερθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Ο πατέρας του 38χρονου

Το χρονικό

Στις 7.20 το πρωί της Τετάρτης (7/6) η Αστυνομία δέχθηκε κλήση για τροχαίο. Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο, άνοιξαν τις πόρτες του αυτοκινήτου και είδαν τον οδηγό αιμόφυρτο στη θέση του συνοδηγού.

Ο 38χρονος είχε τραύμα από πυροβόλο όπλο στη δεξιά κροταφική χώρα. Ήταν πεσμένος στη θέση του συνοδηγού και τα πόδια του ήταν στη θέση του οδηγού. Στο πατάκι του συνοδηγού εντοπίστηκε ένα περίστροφο. Η αρχική εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι έβαλε τέλος στη ζωή του, χάθηκε ο έλεγχος του οχήματος, και το ΙΧ κατέληξε μέσα σε οικόπεδο.

Πηγή: newsbeast.gr