Στο σπίτι του επέστρεψε ο Δάκης, ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο, σύμφωνα με την επίσημη σελίδα του στο Facebook.

«Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά» έγραφε η ανάρτηση.

Ο αγαπημένος μας Δάκης χρειάστηκε να νοσηλευτεί για λίγο όμως εδώ και μερικές μέρες είναι και πάλι στο σπίτι του. Σας ευχαριστεί όλους όσους ρωτάτε για το ενδιαφέρον και τις ευχές σας. Να είστε καλά.

Posted by ΔΑΚΗΣ – Official on Tuesday, May 3, 2022

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα της Espresso ο γνωστός τραγουδιστής νοσηλευόταν εδώ και μία εβδομάδα σε ιδιωτικό θεραπευτήριο, για να δώσει άλλη μία μάχη με τον καρκίνο.

Τον περασμένο Νοέμβριο είχε πει σε συνέντευξή του στο Πρωινό: «Ξέρετε, το σπασμένο τηλέφωνο, ότι πέρασα δύσκολα εδώ και ενάμιση χρόνο, είναι γνωστό όπως και το ότι έχω καρκίνο και κάνω χημειοθεραπείες».

Και συνέχισε: «Η ιστορία έχει ως εξής: Πήρα ένα μικρόβιο σε κάποια από τα τηλεοπτικά στούντιο στα οποία ήμουν. Το μικρόβιο ήταν στον πνεύμονα και αναγκάστηκα να πάω στο νοσοκομείο. Νοσηλεύτηκα περίπου 20-25 ημέρες. Το μικρόβιο καταπολεμήθηκε, αλλά ήταν πολύ δυνατά τα φάρμακα συν τις χημειοθεραπείες που έκανα, και μου χτύπησε σε οξεία παγκρεατίτιδα φαρμακευτική. Το τονίζω ότι είναι φαρμακευτική αγωγή. Έχασα 20 κιλά μέσα σε έναν μήνα, δεν μπορούσα να φάω, παρέλυσαν οι μύες. Δυσκολεύεσαι και να μιλήσεις γιατί παραλύουν και οι φωνητικές χορδές. Τώρα είμαι σε ανάρρωση, πάω καλύτερα, μπορώ και μιλάω καλύτερα. Δεν είμαι μόνος, έχω συγγενείς, πολλούς φίλους και συναδέλφους που με φροντίζουν, έχω και μια κυρία που μου καθαρίζει το σπίτι και με φροντίζει».