Η Coffeeway πιστή στο δημιουργικό της DNA, φέρνει πρώτη στην ελληνική αγορά μία μεγάλη καινοτομία στον καφέ. Αλεσμένοι κόκκοι καφέ σε ατομικά φακελάκια, που συνδυάζουν πλούσιο άρωμα και γεύση, με μοναδική ευκολία παρασκευής. Απλά τοποθετούμε το ατομικό φακελάκι στο φλιτζάνι, προσθέτουμε ζεστό νερό και μέσα σε ελάχιστα λεπτά, έχουμε έτοιμο τον αγαπημένο μας καφέ.

Το νέο προϊόν εκτός από εξαιρετικά απλό και εύκολο στη χρήση, χωρίς να απαιτείται ειδικός εξοπλισμός, προσφέρει μοναδικά πλεονεκτήματα, χάρη στη συσκευασία σε ατομικά φακελάκια (coffeebags).

  • Ο καφές μου. Κάθε φακελάκι αντιστοιχεί σε μία μερίδα.
  • Πάντα φρέσκος. Ο καφές είναι αεροστεγώς συσκευασμένος ανά μερίδα για να διατηρεί αναλλοίωτο το άρωμά του.
  • Όπως τον θέλω. Διαθέσιμα σε Κλασικό, Αρωματικό και Decaf, για να επιλέγει ο καθένας και να απολαμβάνει τον αγαπημένο του καφέ, χωρίς συμβιβασμούς, παντού και πάντα.
  • Οπουδήποτε. Εύχρηστες ατομικές συσκευασίες για να τις έχετε πάντα μαζί σας όπου και αν είστε (στο γραφείο, το ταξίδι, τις διακοπές).

Η προϊοντική συλλογή των Coffeeway coffeebags αποτελείται από πέντε συνολικά κωδικούς: Δύο αρωματικούς (Vanilla-Hazelnut και Salted Caramel), δύο κλασικούς (Morning Blend 100% Arabica και τον δυνατό Blend Eleven), καθώς και έναν Decaf Water Processed. 

Οι συσκευασίες  των νέων κωδικών ακολουθούν την ανανεωμένη εικόνα που  πρόσφατα παρουσιάστηκε και κυκλοφορεί με το νέο λογότυπο Coffeeway προβάλλοντας το δημιουργικό χαρακτήρα της μάρκας. 

O Γιάννος Μπενόπουλος, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της CAFETEX αναφέρει: «Στην Coffeeway επιδιώκουμε να δημιουργούμε μοναδικά προϊόντα για τους καταναλωτές, απόλυτα συνυφασμένα με τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους. Τα coffeebags είναι ο νέος τρόπος να φτιάχνουμε και να απολαμβάνουμε τον αγαπημένο μας καφέ όπως τον θέλουμε, όπου και αν είμαστε χωρίς κόπο και σπατάλη». 

Η διανομή των Coffeeway coffeebags έχει ήδη ξεκινήσει σε επιλεγμένα καταστήματα των μεγάλων αλυσίδων του οργανωμένου λιανεμπορίου. Στόχος της Εταιρείας είναι μέσα στους επόμενους μήνες το προϊόν να είναι διαθέσιμο σε όλη την αγορά, δίνοντας την ευκαιρία στους καταναλωτές να το εντάξουν στην καθημερινότητά τους.