Τη δική του απάντηση έδωσε σήμερα ο Χρήστος Λούλης μετά το σάλο που προκλήθηκε από το σποτ της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας με μήνυμα για την αποφυγή συνωστισμού στις πλατείες.

Αρχικά ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στη μεσημεριανή εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού λέγοντας χαρακτηριστικά: «Εγώ ούτε διχαστικό ούτε σεξιστικό είδα το βίντεο. Το έκανα αφιλοκερδώς. Από εκεί και πέρα αν το σποτ δεν περνάει το σωστό μήνυμα στον κόσμο που στέκεται σε κάτι άλλο, καλώς κάνει και αποσύρεται»

Αργότερα μιλώντας το απόγευμα της Κυριακής  στο δελτίο της ΕΡΤ αμέσως μετά την καθημερινή ενημέρωση για τον κορονοϊό στην Ελλάδα ο  Χρήστος Λούλης είπε:

«Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε».

«Με τίποτα δεν πέρασε από το μυαλό μου. Είμαι αρκετά ευαίσθητος σ’ αυτά τα θέματα και ούτε όταν διάβασα το σενάριο δεν πήγε το μυαλό μου.

Το θεωρώ χαζομάρα όλο αυτό το θέμα που δημιουργήθηκε. Φυσικά και δεν αναφερόταν σε όλες τις γυναίκες. Το σποτ ήθελε να περάσει ένα μήνυμα, από τη στιγμή που προκάλεσε αντιδράσεις καλώς κατέβηκε, γιατί δεν ήταν αυτό το θέμα. Η Πολιτική Προστασία έχει σημαντικότερα πράγματα να κάνει από το να με ειδοποιήσει.

Περίμενα αντιδράσεις γιατί υπάρχει μια «αντιστασιακή τάση» λες και ο ιός είναι επιβαλλόμενος από τον Σόρος και τους Μασόνους».

Σχετικά με το θέμα της αστυνομικής παρέμβασης για τον συνωστισμό στις πλατείες ο ηθοποιός είπε πως δεν του αρέσει η βία αλλά όχι και να «νιώθω ηλίθιος που μένω κλεισμένος στο σπίτι και κάποιοι να μου λένε πως όλη αυτή η περίοδος ήταν τζάμπα».

«Θεωρώ χαζομάρα όλη αυτήν την κουβέντα, αλλά από τη στιγμή που το μήνυμα που ήθελε να περάσει το σποτ προκάλεσε άλλες αντιδράσεις από τις επιδιωκόμενες, καλώς κατέβηκε», είπε ο ηθοποιός.