Αισιόδοξος αναφορικά με το αποτέλεσμα του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής στις εκλογές της 21ης Μαΐου εμφανίστηκε ο Μανώλης Χριστοδουλάκης σε συνέντευξή του στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σημειώνοντας ότι το κόμματου θα αυξήσει τα ποσοστά του, ενώ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ θα δουν μείωση.

«Εμείς θα είμαστε στην όχθη των νικητών, εκείνοι θα προσπαθούν να δικαιολογήσουν ή να αγνοήσουν την πτώση τους. Το, δε, κλίμα που συναντάμε όλοι οι υποψήφιοι του ΠΑΣΟΚ στην Ανατολική Αττική και σε όλη την Ελλάδα, δεν μπορεί παρά να μας κάνει αισιόδοξους για το εκλογικό αποτέλεσμα» δήλωσε ο υποψήφιος στην Ανατολική Αττική.

Ο πρώην γραμματέας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ αναφέρει πως το μήνυμα που στέλνει είναι ξεκάθαρο: «Δώστε στο ΠΑΣΟΚ ισχυρό διψήφιο ποσοστό για να δοκιμάσουμε κυβέρνηση συνεργασίας με προοδευτικό πρόσημο από την κάλπη της απλής αναλογικής», ενώ προσθέτει ότι όλοι θα βρεθούν προ των ευθυνών τους: «Θα δούμε ποιοι σκέφτονται τη χώρα με το χέρι στην καρδιά και ποιοι την σκέφτονται μόνον αν έχουν πρωθυπουργική καρέκλα».

Επίσης, σχολιάζοντας την προεκλογική τακτική της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει μεταξύ άλλων: «Νομίζω ότι η ΝΔ είναι καθαρή στην αλαζονεία της: θέλει αυτοδυναμία για να μην την ελέγχει κανένας, να παρακολουθεί όποιον θέλει, να υπηρετεί τους λίγους που θέλει. Διαφωνούμε οριζοντίως και καθέτως αλλά τουλάχιστον είναι ξεκάθαρο τι θέλει. Ο ΣΥΡΙΖΑ εκπέμπει συγκεχυμένο μήνυμα. Προσπαθεί να ισορροπήσει πατώντας σε δύο βάρκες, συνεργασία μόνο αν είναι πρώτο κόμμα, που όπως φαίνεται δεν θα είναι, και πατάει συνεχώς τις επικοινωνιακές πεπονόφλουδες που πετάει η ΝΔ μιλώντας επί ανεδαφικών σεναρίων».

Πηγή: newsbeast.gr