Η αστυνομική περιπολία έφερε τους άνδρες της αστυνομίας αντιμέτωπους με ένα θέαμα που δεν περίμεναν. Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που έκαναν περιπολία στην περιοχή της Χρυσοπηγής στα Χανιά της Κρήτης στο πλαίσιο εφαρμογής μέτρων για την ασφάλεια των πολιτών, νωρίς το πρωί της Δευτέρας εντόπισαν ένα αυτοκίνητο σταθμευμένο έξω από πολυκατοικία το οποίο είχε δεχθεί σφαίρες.

Στο αυτοκίνητο το οποίο ανήκει σε δημοτική σύμβουλο Χανίων είχαν προκληθεί ζημιές στους υαλοπίνακες και στο αμάξωμα από τους πυροβολισμούς.

Κατά την πρωταρχική έρευνα προέκυψε πως ουδείς από τους περίοικους, ούτε καν οι ένοικοι της οικίας, στην οποία διαμένει και η δημοτική σύμβουλος Χανίων, άκουσαν στη διάρκεια της νύχτας πυροβολισμούς.

Να σημειωθεί πως η δημοτική σύμβουλος απουσιάζει στο εξωτερικό και στο σπίτι ήταν ο γιός της όπως αναφέρει το flashnews.gr.

Στο σημείο μετέβησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και φυσικά η Σήμανση, οι οποίοι απέκλεισαν τον συγκεκριμένο δρόμο και ερεύνησαν εξονυχιστικά το αυτοκίνητο και τον πέριξ χώρο προκειμένου να συλλέξουν στοιχεία τα οποία θα μπορεί να οδηγήσουν στον εντοπισμό του ή των δραστών των πυροβολισμών.

Πηγή: newsbeast.gr