Στην Τουρκία και το ανατολικό Αιγαίο εκτονώνεται το κύμα κακοκαιρίας που απασχόλησε τη χώρα μας τις τελευταίες μέρες, με πρόσκαιρη ύφεση του καιρού και αλλαγή ξανά από το βράδυ. Οι κακές καιρικές συνθήκες θα κρατήσουν, σύμφωνα με την πρόβλεψη του Κλέαρχου Μαρουσάκη, μέχρι τα μέσα της Μεγάλης Εβδομάδας.

Για σήμερα Τετάρτη 5/4 σε ανατολικό Αιγαίο και ανατολική Μακεδονία και Θράκη θα συναντήσουμε άστατο καιρό με πρόσκαιρες βροχές και καταιγίδες, αλλά και διαστήματα ηλιοφάνειας από το απόγευμα. Οι άνεμοι γυρίζουν σε βορειοδυτικούς, που θα απομακρύνουν την αφρικανική σκόνη και ο υδράργυρος τους 17-19 βαθμούς.

Στην Αττική καλός καιρός με ήλιο και το θερμόμετρο κοντά στους 18-19 βαθμούς. Στη Θεσσαλονίκη δεν αποκλείεται να πέσουν πρόσκαιρες βροχές, με τον καιρό να βελτιώνεται γρήγορα και η θερμοκρασία στους 16-17 βαθμούς.

Αύριο Πέμπτη ο καιρός μας τα χαλάει με βροχές, μικρή πτώση της θερμοκρασίας και καταιγίδες κυρίως σε θαλάσσιες περιοχές. Το Σάββατο καλός καιρός με άνοδο της θερμοκρασίας, την Κυριακή όμως αρχίζει να μας προσεγγίζει νέο κύμα κακοκαιρίας, με τις συνθήκες να φτιάχνουν από τη Μεγάλη Πέμπτη.