Η κόρη του Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ, Σκάουτ ΛαΡού Γουίλις, ανέβασε μια φωτογραφία με τον μπαμπά της, μετά την ανακοίνωση της οικογένειας, ότι ο γνωστός ηθοποιός πάσχει από αφασία και αποχωρεί από την υποκριτική.

Η Σκάουτ, ευχαρίστησε τον κόσμο για τα μηνύματα αγάπης που στέλνει και στον μπαμπά της και σε εκείνη και σε όλη την οικογένεια.

«Ήταν τόσο σουρεαλιστικό το να μοιραστούμε κάτι τόσο προσωπικό. Δεν ήξερα πώς θα το εκλάβει ο κόσμος, υπάρχει πάντα ένα ερωτηματικό όταν ανοίγεσαι δημόσια για κάτι τόσο προσωπικό και ευαίσθητο. Ήλπιζα για λίγη αγάπη και συμπόνια, αλλά πραγματικά ΠΟΤΕ δεν μπορούσα να προβλέψω το πόση αγάπη λάβαμε ως οικογένεια χθες. Πόση αγάπη, ενέργεια και προσευχές στείλατε στον μπαμπά μου και απλώς νιώθω τόσο ταπεινή μπροστά σε αυτή σας την αγάπη που μου φέρνει δάκρυα καθώς το γράφω αυτό. Είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη σας, είμαι τόσο ευγνώμων που αντιλαμβάνομαι τι σημαίνει ο μπαμπάς μου για εσάς. Ευχαριστώ πολύ όλους όσους με σκέφτηκαν και μου έστειλαν μηνύματα χθες, σας αγαπώ και σας εκτιμώ με όλη μου την καρδιά, θα μου πάρει μια αιωνιότητα για να απαντήσω στα μηνύματά σας!» γράφει η Σκάουτ.

Τι είναι η αφασία με την οποία διαγνώστηκε ο Μπρους Γουίλις

Η αφασία χαρακτηρίζεται από δυσκολία στην ομιλία και στην κατανόηση της γλωσσικής συνομιλίας. Εμφανίζεται λόγω τραυματισμού στο κέντρο ομιλίας του εγκεφάλου – συνήθως αποτέλεσμα νευρολογικής νόσου, εγκεφαλικού επεισοδίου, όγκου στον εγκέφαλο ή αιμορραγίας. Η διάγνωση επιβεβαιώνεται με μαγνητική τομογραφία ή αξονική τομογραφία, σύμφωνα με τα Εθνικά Ινστιτούτα Υγείας.

Αυτό μπορεί να σημαίνει ότι ο πάσχων λέει ασυναρτησίες ή μπορεί να μιλήσει μόνο σε σύντομες περιόδους. Εναλλακτικά, συγκεκριμένοι τραυματισμοί μπορεί να προκαλέσουν ιδιαίτερα περιορισμένα συμπτώματα, όπως αδυναμία ανάκλησης των ονομάτων αντικειμένων ή αδυναμία επανάληψης μιας λέξης που άκουσε το άτομο.

Πηγή: newsbeast.gr