Ο Brian May αποκάλυψε μέσω αναρτήσεών του ότι τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του αναρρώνουν από την COVID-19 μετά από «κάποιες αληθινά φρικτές μέρες» ασθένειας, λόγω του κορονοϊού.

Με δύο βίντεο στο Instagram με τίτλο «Η Ζωή Μετά τη Διπλή Κόκκινη Γραμμή» (σ.σ. η ένδειξη θετικού test σε πολλά διαγνωστικά kit) ο κιθαρίστας των Queen εξηγεί ότι το ζευγάρι πήγε σε πάρτι με πολλούς φίλους πιστεύοντας ότι ήταν «σε μια ασφαλή φούσκα».

«Είναι κάπως ειρωνικό για μένα» πρόσθεσε, καθώς έχω υπάρξει «απίστευτα προσεκτικός» με την πανδημία για να αποφύγω τη μόλυνση. Ο Μέι είπε ότι αισθάνεται «πραγματικά φρικτά» μετά το θετικό τεστ και κάνει λόγο για «τη χειρότερη γρίπη που μπορεί να φανταστεί κανείς», μεταδίδει το ΑΠΕ ΜΠΕ.

«Ναι. Ήρθε τελικά η συγκλονιστική μέρα για μένα. Η τρομακτική διπλή κόκκινη γραμμή», προσθέτει ο ίδιος σε ανάρτηση στο Instagram, όπου και κοινοποίησε, επίσης, μια φωτογραφία του θετικού τεστ.

«ΠΑΡΑΚΑΛΩ να προσέχετε περισσότερο εκεί έξω, καλοί άνθρωποι. Αυτό το πράγμα είναι απίστευτα μεταδοτικό. Πραγματικά ΔΕΝ θέλετε να χαλάσετε τα Χριστούγεννα σας» συνέστησε ακόμη ο μουσικός.

Στο βίντεο, το μέλος των Queen συμπληρώνει: «Το περασμένο Σάββατο αποφασίσαμε να πάμε σε ένα γεύμα γενεθλίων και σκεφτήκαμε ότι αυτή είναι η τελευταία κοινωνική εκδήλωση που θα πηγαίναμε – όχι ότι πάμε σε πολλές ούτως ή άλλως, ότι θα το διαδικινδυνεύσουμε. Όλοι θα είναι εμβολιασμένοι με τρία εμβόλια, όλοι θα κάνουν ένα από αυτά τα τεστ».

«Φαινόταν ότι διοργανώθηκε με μεγάλη ασφάλεια, αλλά φυσικά ξέρεις κάπως ότι παίρνεις ρίσκο και έτσι πήγαμε όλοι στο πάρτι» διηγείται. Όμως, «εκ των υστέρων, ίσως λάβαμε λάθος απόφαση», παρατηρεί.

«Φαινόταν σαν μια ασφαλής κατάσταση. Έχετε τα αρνητικά τεστ σας, οπότε τι μπορεί να πάει στραβά;», διερωτάται σε άλλο σημείο των κειμένων του ο ίδιος ενώ δεν παραλείπει να αναφερθεί και στη μετάλλαξη Όμικρον, λέγοντας πως είναι «εκτός ελέγχου» στη Βρετανία.

Πηγή: newsbeast.gr