Ένα από τα ζητήματα που αφορούν τον Παναθηναϊκό και στο οποίο στάθηκε αρκετά κατά τη διάρκεια της χθεσινής (09/06) τοποθέτησής του ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, είναι αυτό της στέγασης του συλλόγου με το σχέδιο της Διπλής Ανάπλασης (Βοτανικού – Λεωφόρου).

Σε αυτό τοποθετήθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ο Κώστας Μπακογιάνης, ο οποίος προαναγγέλλει συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση εντός του καλοκαιριού που απαιτεί τη συνεννόηση όλων. Μάλιστα, ο δήμαρχος Αθηναίων σημείωσε πως «έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις».

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Μπακογιάννη:

«Εδώ και πολλά χρόνια γίνεται μία αέναη συζήτηση για το γήπεδο του Παναθηναϊκού. Εδώ και χρόνια ο κόσμος της ιστορικής ομάδας ακούει…αλλά δεν βλέπει.

Εμείς δουλεύουμε. Προετοιμαζόμαστε μεθοδικά ώστε μέσα στο καλοκαίρι να μιλήσουμε με συγκεκριμένη και ολοκληρωμένη πρόταση, με στρατηγική.

Γιατί έχει έρθει η ώρα να περάσουμε στη λύση, όχι με λόγια αλλά με πράξεις.

Πράξεις που περιλαμβάνουν μελέτη, σχέδιο, κοστολόγηση, και τη συνεννόηση όλων μας. Όχι ευχές, όχι εξαγγελίες αλλά μόνο έργο. Αυτό έχουμε μπροστά μας και αυτό επιδιώκουμε όλες οι πλευρές που το σχεδιάζουμε».

Πηγή: newsbeast.gr