Την πεποίθηση του ότι θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις για το γήπεδο του Παναθηναϊκού, όταν τελειώσει η υγειονομική κρίση, εξέφρασε ο Κώστας Μπακογιάννης.

Ο δήμαρχος της Αθήνας παραχώρησε συνέντευξη στο CNN Greece και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θέμα του νέου γηπέδου του Παναθηναϊκού στην περιοχή του Βοτανικού.

«Είναι ένα μεγάλο έργο και ανήκει στα έργα-κλειδιά για την ανάπτυξη και την εξέλιξη της πόλης. Και μπορεί να υλοποιηθεί μόνο με απόλυτη συνεργασία και συνεννόηση. Συστατικά που είναι ήδη δεδομένα. Θέλει σοβαρές αποφάσεις και καλά σχεδιασμένες κινήσεις που θα διασφαλίζουν το έργο αυτό σε όλα τα επίπεδα. Εδώ δεν μιλάμε για μία παρέμβαση εικόνας, αλλά ουσίας», είπε ο Μπακογιάννης, εκφράζοντας στη συνέχεια την αισιοδοξια του ότι θα υπάρξουν εξελίξεις όταν τελειώσει το θέμα του κορονοϊού.

«Έχουμε καταφέρει να είμαστε όλοι σε μία διαρκή επικοινωνία για να μπορέσουμε να ορίσουμε τα επόμενα βήματά μας. Η αλήθεια είναι ότι η υγειονομική κρίση πήγε πίσω τις εξελίξεις αλλά θεωρώ ότι σύντομα θα μπορέσουμε να προχωρήσουμε».

Πηγή: newsbeast.gr