Την προηγούμενη εβδομάδα ο Παύλος Πολάκης κατέκρινε την στάση βουλευτών της ΝΔ, κρίνοντας «φτωχό έως ολίγιστο» το έργο τους, εξαπολύοντας πυρά και στην Ντόρα Μπακογιάννη. «Πού είναι η Ντόρα Μπακογιάννη που έλεγε “τα Χανιά έχουν φωνή”;» είπε σε συνέντευξή του στον Super fm 89,6.

Σήμερα η κ. Μπακογιάννη απάντησε μέσω του ίδιου ραδιοφωνικού σταθμού λέγοντας μεταξύ άλλων: «Ο φουκαράς κάνει την προσπάθειά του να πει τα δικά του». Συγκεκριμένα η βουλευτής της ΝΔ είπε σύμφωνα με το zarpanews.gr:

«Ο Παύλος Πολάκης ξέρει οτι τα Χανιά έχουν φωνή, όμως ξέρει πολύ καλά πόσα προβλήματα έχουν λυθεί, οτι το Νοσοκομείο είναι διαφορετικό πια, αφού προστίθενται ΜΕΘ, που ήταν από τα μεγάλα αιτήματα των Χανιωτών, δεδομένου οτι υπήρχαν λίγες, ξέρει οτι προχωρούν έργα, αφού τα παρακολουθεί από κοντά. Ο φουκαράς κάνει την προσπάθειά του να πει τα δικά του».

Η Ντόρα Μπακογιάννη πρόσθεσε:

«Δεν είναι δύσκολο να κάνεις αντιπολίτευση, διότι μπαίνουμε σε κρίση και οι λαϊκισμοί είναι πάντα μια καλή συνταγή, όχι όμως συνταγή για επίλυση προβλημάτων. Αυτή τη στιγμή είναι ώρα να στρωθούμε στη δουλειά για να αντιμετωπίσουμε την κατάσταση».

Πηγή: newsbeast.gr