Τα όσα εκτυλίχθηκαν χτες κατά τη διάρκεια της δίκης για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά σχολίασαν το πρωί της Τετάρτης (13/4) ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης και ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας. Αναλύοντας τη στάση που κράτησε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και τον διάλογο που άνοιξε με τη γειτόνισσα προσπαθώντας να πείσει το ακροατήριο για το πόσο αγαπούσε την 20χρονη τόνισαν ότι «προσπαθεί να κερδίσει ελαφρυντικά».

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παγίδευσε την κοινή γνώμη»

«Μιλάμε για ένα τόσο ειδεχθές έγκλημα. Μετά από μία υποκριτική στάση του κατηγορούμενου, καθηλώθηκε όλη η Ελλάδα για να δει τι συνέβη, και όταν αποκαλύφθηκαν όλα κανείς δεν μπορούσε να πιστέψει τι είχε γίνει» επεσήμανε ο δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης μιλώντας στο Mega.

«Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος παγίδευσε την κοινή γνώμη. Ο ισχυρισμός του από την πρώτη στιγμή ήταν ότι το έγκλημα έγινε εν βρασμώ. Αυτό θα του εξασφαλίσει μικρότερη ποινή, εφόσον πείσει το δικαστήριο. Το ζήτημα των συνθηκών εξετάζεται», σημείωσε εστιάζοντας στο έγκλημα στα Γλυκά Νερά και τον καθ΄ομολογίαν δράστη της δολοφονίας της Καρολάιν.

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος

«Ελέγχονται από την υπηρεσία οι αστυνομικοί για την υπόθεση Αναγνωστόπουλου»

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ. Σταύρος Μπαλάσκας επισημαίνοντας: «Οι αστυνομικοί που έδωσαν κατάθεση ήταν πλήρωμα της Άμεσης Δράσης Αττικής. Έχουν οξυδέρκεια, αντίληψη, έχουν δει πολλά. Δήλωσαν στη δίκη αυτά που τους προκάλεσαν την εντύπωση. Άκουσα ότι ελέγχονται από την υπηρεσία οι αστυνομικοί για την υπόθεση Αναγνωστόπουλου και όσα ειπώθηκαν στη δίκη και μου προκάλεσε σοκ. Ελπίζω να μη συμβαίνει, να μην είναι αλήθεια».

«Μιλάμε για δύο εξαίρετους αστυνομικούς. Στη δίκη περιέγραψαν όσα διαπίστωσαν και έβγαλαν το συναίσθημά τους. Ήταν ένα ιδιαίτερο σκηνικό αυτό που αντίκρυσε το πλήρωμα της Άμεσης Δράσης που έφτασε στο σπίτι στα Γλυκά Νερά εκείνη την ημέρα», αποκάλυψε.

«Οι μάρτυρες κατηγορητηρίου είναι οι άνθρωποι που κρίνει η εισαγγελία ότι μπορούν να εισφέρουν στην υπόθεση, και έχουν αξιολογηθεί ως απαραίτητοι στην ακροαματική διαδικασία» σημείωσε από την πλευρά του ο Γιάννης Μαρακάκης.

Πηγή: newsbeast.gr