Στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιήθηκε ένας διαφορετικός αγώνας δρόμου, καθώς κόσμος φόρεσε τα τακούνια του και έτρεξε στο πλαίσιο του Athens Pride 2023, σε μια εκδήλωση που διοργάνωσαν οι Κένταυροι Αθηνών RFC – Athenian Centaurs RFC.

Μάλιστα, σε σχετικό κάλεσμα που δόθηκε στη δημοσιότητα, αναφέρεται πως η συμμετοχή είναι ελεύθερη, ενώ η αγωνιστική διαδικασία έγκειται σε τρεις προκριματικούς και έναν τελικό.

Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Βάλε τα τακούνια σου και τρέξε μαζί μας

Οι γαζέλες του Pride, ο συμπεριληπτικός Αθλητικός Σύλλογος Κένταυροι Αθηνών, διοργανώνει μια αθλητικοδιασκεδαστική δοκιμασία που θα λάβει χώρα για πρώτη φορά στην Αθήνα και συνίσταται σε αγώνα δρόμου με τακούνια ύψους μέχρι 15 εκατοστών. Έλα όπως θες. Με αθλητικά ρούχα ή και με φούστα αλλά να έχεις μαζί σου τα τακούνια σου! Σε αυτό το μοναδικό αγώνα δρόμου τα συμμετέχοντα άτομα όχι μόνο πρέπει να τρέξουν και να μην πέσουν από τα τακούνια τους αλλά και να καλλωπιστούν πριν φτάσουν στον τερματισμό. Προς αυτό, κατά την διάρκεια της διαδρομής θα υπάρχουν δύο σημεία προμηθειών, το πρώτο θα παρέχει στα συμμετέχοντα άτομα ένα φόρεμα και το δεύτερο ένα κραγιόν. Η αγωνιστική διαδικασία έγκειται σε τρεις προκριματικούς και έναν τελικό.

Δήλωσε συμμετοχή (contact us!) και έλα να τρέξεις μαζί μας για την κουήρ ορατότητα πριν το Open Air Pittaki Party».

Δείτε φωτογραφίες του Newsbeast από την πρώτη τακουνοδρομία στην Αθήνα: