Το κοινωνικό τους πρόσωπο έδειξαν οι οργανωμένοι οπαδοί του Άρη, σε μια εποχή που η αλληλεγγύη είναι απαραίτητη.

Αγώνες δεν υπάρχουν εδώ και καιρό, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι οι οργανωμένοι οπαδοί των ομάδων δεν έχουν άλλες δραστηριότητες. Και κάποιες είναι πολύ όμορφες, όπως αυτή των οπαδών του Άρη.

Συγκεκριμένα, ο σύνδεσμος Super 3 συγκέντρωσε χρήματα με τα οποία αγόρασε είδη πρώτης ανάγκης, τα οποία παρέδωσε σε εργαζόμενους και φιλοξενούμενους του Χαρίσειου γηροκομείου, όπως και στο κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων στη Μενεμένη.

«Παιδιά αυτής της κοινωνίας είμαστε και φέρουμε πολλά κουσούρια της, αλλά ταυτόχρονα προσπαθούμε να κρατάμε και μερικές από τις αξίες που σιγά-σιγά χάνονται, ζωντανές. Μια τέτοια αξία είναι και η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ. Είχαμε αναφέρει και σε προηγούμενη ανακοίνωση πως σ’ αυτή την περίοδο που ταλαιπωρείται όλος ο πλανήτης, θα βοηθάμε αθόρυβα αλλά και οργανωμένα αν χρειαστεί. Κι αυτό εξακολουθεί να ισχύει.

Δεν ξέρουμε πότε θα ξαναδούμε γεμάτα γήπεδα, δεν ξέρουμε αν ο αθλητισμός έχει κάποιο νόημα χωρίς οπαδούς, δεν ξέρουμε αν και μόνο που το σκεφτόμαστε είναι εγωιστικό όταν τα χειρότερα μπορεί να μην έχουν έρθει ακόμα. Ξέρουμε όμως ότι η καψούρα μας, μας λείπει και όταν κάτι σου λείπει το κουβαλάς μαζί σου όπου και να είσαι.

Έτσι λοιπόν, εδώ και δύο μήνες, στηρίξαμε μεμονωμένους συνανθρώπους μας που βρέθηκαν σε δύσκολη θέση, ενώ ταυτόχρονα πολλοί από εμάς βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή της μάχης για να κρατήσουμε όρθια την πόλη του ΘΕΟΥ: στα νοσοκομεία, στα ντελίβερυ, στις υπηρεσίες καθαριότητας, στα εργοστάσια που δεν έκλεισαν, στα σούπερ μάρκετ. Και ήταν ΑΥΤΟΣ που μας έκανε να παίρνουμε κουράγιο.

Τέλος αυτές τις μέρες, με πρωτοβουλία του συνδέσμου που στήριξαν και άλλα αδέρφια, μαζέψαμε χέρι με χέρι ένα σημαντικό χρηματικό ποσό και αγοράσαμε είδη πρώτης ανάγκης για να σταθούμε στο πλευρό των εργαζομένων αλλά και των μεγαλύτερων σε ηλικία συνανθρώπων μας που ζουν στο Χαρίσειο γηροκομείο στην Τούμπα αλλά και το κέντρο ημερήσιας φροντίδας αστέγων στη Μενεμένη», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση του Super 3.

Πηγή: newsbeast.gr