Μια αρκούδα με ιδιαίτερη αγάπη για τα γλυκά εισέβαλε σε καταφύγιο σε ορεινή περιοχή του Τενεσί των ΗΠΑ.

Όπως αναφέρει το CNN, η αρκούδα δεν ήταν μόνη της, καθώς συνοδευόταν και από άλλες τρεις, που πλησίασαν στο οίκημα.

Το θηλαστικό άνοιξε μια κλειδωμένη πόρτα και μπήκε στο καταφύγιο, το οποίο είχαν νοικιάσει δύο ζευγάρια. Την ώρα της ιδιόμορφης αυτής διάρρηξης, οι δύο γυναίκες ήταν μέσα στο σπίτι συζητώντας, ενώ οι σύζυγοί τους έλειπαν για γκολφ.

Οι γυναίκες τρομαγμένες ανέβηκαν στον δεύτερο όροφο και κρύφτηκαν σε μια κρεβατοκάμαρα. Η αρκούδα πειφερόταν στο καταφύγιο, ενώ οι άλλες τρεις βρίσκονταν κοντά στη βεράντα.

«Απλώς κοίταξε πάνω και έκανε κάποια κίνηση, αλλά δεν μπορούσα να καταλάβω τι γινόταν» είπε η Michelle Eberhart για τον απρόσκλητο επισκέπτη.

«Η αρκούδα σκόνταψε στα σκουπίδια, σκόνταψε σ’ ένα βιβλίο, κατέστρεψε μερικές τράπουλες και χάλασε πολλά πράγματα. Υπήρχαν γρατσουνιές στους τοίχους και στο πάτωμα» είπε η γυναίκα.

Όπως ανέφερε, η αρκούδα πήρε καραμέλες, καραμέλες M & M’s, δύο σακούλες πατατάκια και φυστικοβούτυρο.

Οι δυο γυναίκες κάλεσαν την αστυνομία η οποία κατάφερε να τις απομακρύνει, αλλά οι αρκούδες πριν φύγουν πήραν επίσης ένα φάρμακο για αλλεργία, δυο μπύρες και δυο κουτιά Coca Cola light!

Ο Μάθιου Κάμερον, εκπρόσωπος της Υπηρεσίας Πόρων Άγριας Ζωής του Τενεσί, δήλωσε ότι οι αρκούδες ήταν πιθανότατα μωρά που μάθαιναν από τη μητέρα τους να αναζητούν ανθρώπινη τροφή.

«Η διάρρηξη που έκαναν αυτές οι αρκούδες είναι σπάνια, αλλά δεν αποκλείεται να συμβαίνει στις αρχές της άνοιξης αφού ακόμα δεν έχουν φυσικές πηγές τροφίμων», πρόσθεσε.

«Δυστυχώς, αυτή η έλλειψη διαθέσιμων, φυσικών τροφίμων οδηγεί μερικές αρκούδες να αναζητήσουν ανθρώπινα τρόφιμα», είπε.

«Αυτή η επιθετική συμπεριφορά θα συνεχιστεί μέχρι να αρχίσουν να ωριμάζουν τα καλοκαιρινά μούρα», κατέληξε.

Πηγή: newsbeast.gr