Το τρολάρισμα του Δημήτρη Κουτσούμπα, που σχημάτισε μια καρδιά με τα χέρια του, επιτιθέμενος στη Ζωή Κωνσταντοπούλου κλήθηκε να σχολιάσει η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην Πάτρα.

«Εγώ όπως έχω πει, έχω πολύ μεγάλο σεβασμό στους ανθρώπους που ψηφίζουν ΚΚΕ, γιατί ξέρω ότι το κάνουν με ανιδιοτελή κίνητρα και με μία ιδεαλιστική προσέγγιση των πραγμάτων και αυτό το συμμερίζομαι και το σέβομαι. Εκείνο το οποίο όμως είναι μία πραγματικότητα, είναι ότι εδώ και 49 χρόνια το ΚΚΕ είναι στη Βουλή. 49 χρόνια είναι πάρα πολλά για να μην έχει κάνει τίποτα αντιπολιτευτικά. 49 χρόνια είναι πάρα πολλά για να υπάρχει μία εντελώς διεκπεραιωτική αντιπολίτευση».

Ερωτώμενη σχετικά με τις αντιδράσεις των «κομμένων» υποψηφίων της, η πρώην Πρόεδρος της Βουλής, σημείωσε: «Απαντώντας σε ερώτηση για τις αλλαγές στα ψηφοδέλτια του κόμματος, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είπε ότι «αυτό είναι ένα ζήτημα το οποίο ήταν δημόσιο, συμφωνημένο απολύτως και γνωστό σε όλους», προσθέτοντας: «Είναι πολύ ξεκάθαρο ότι αυτό είναι ένα μη θέμα που κατασκευάστηκε ως θέμα για να χτυπηθεί η Πλεύση Ελευθερίας. Εγώ δεν θα αφήσω να χτυπηθεί η προσδοκία των πολιτών και η ελπίδα τους, δεν θα αφήσω να χτυπηθεί η αισιοδοξία τους και θα υπερασπιστώ μέχρι τέλους την προοπτική τους και την προοπτική μας».

«Εμείς είμαστε η ελπίδα του κόσμου, εμείς είμαστε η προοπτική του και ταυτόχρονα εμείς είμαστε οι πολίτες», τόνισε μεταξύ άλλων η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που έδωσε σήμερα στην Πάτρα, προσθέτοντας ότι «η Πλεύση Ελευθερίας δεν είναι σαν τα άλλα κόμματα, αλλά είναι ένα κίνημα, που έχει συγκροτηθεί και συγκροτείται για να κάνει αυτό που δεν θα κάνει και δεν έχει κάνει κανείς άλλος, δηλαδή να υπερασπιστεί τους πολίτες».«την ώρα που άλλοι εξαγγέλλουν προγράμματα δισεκατομμυρίων, τα οποία δεν τα έχουν διαβάσει, την ώρα που άλλοι υπόσχονται ότι θα κάνουν εκείνα που δεν έκαναν 40 χρόνια ή 50 χρόνια ή ότι θα ανατρέψουν εκείνα που έκαναν όταν κυβέρνησαν, εμείς μιλάμε ξεκάθαρα ότι αύριο δεν θα κυβερνήσουμε, αλλά πιστεύουμε βέβαια, ότι όταν μας δει ο κόσμος στη Βουλή, θα δει ένα εντελώς διαφορετικό υπόδειγμα κοινοβουλευτικής ομάδας» και συνέχισε: «Θα δει ένα εντελώς διαφορετικό υπόδειγμα αντιπολίτευσης, αυτό το οποίο εμείς ονομάζουμε αντιπολίτευση υπεράσπισης και ψηφιακή αντιπολίτευση με γραμμή επικοινωνίας».

Μάλιστα, όπως ανέφερε, «από την επομένη των εκλογών της 25ης Ιουνίου και εφόσον ο κόσμος μάς τιμήσει και μας δώσει τη δύναμη να είμαστε μέσα στη Βουλή, θα είμαστε αντιπολίτευση υπεράσπισης, δηλαδή μία κοινοβουλευτική ομάδα συγκροτημένη με τρόπο ισχυρό, μία άφθαρτη και ακλόνητη κοινοβουλευτική ομάδα», συμπληρώνοντας: «Η κοινοβουλευτική ομάδα θα βρίσκεται εκεί 24 ώρες το 24ωρο, 7 ημέρες την εβδομάδα, ακούραστη, ανυποχώρητη να μάχεται, να διεκδικεί, να αποκρούει αρνητικές πρωτοβουλίες τής κυβέρνησης, να αντικρούει αρνητικές στάσεις τής αντιπολίτευσης, να υπερασπίζεται και να εκπροσωπεί τους πολίτες, να τους δίνει φωνή, να φέρνει τα προβλήματά τους, τα ζητήματά τους, τα αιτήματά τους μέσα στη Βουλή και να είναι στην πραγματικότητα η ίδια η κοινωνία μέσα στη Βουλή».

Πηγή: newsbeast.gr