Ξεκίνησε η δίκη για την απαγωγή του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρρίση, γνωστός και ως «βασιλιάς των ανταλλακτικών», με τον ίδιο να συγκλονίζει, περιγράφοντας όσα έζησε για 66 μέρες στα χέρια των απαγωγέων του.

Σύμφωνα με το δελτίο ειδήσεων του Star, στο εδώλιο κάθονται συνολικά τέσσερα άτομα, ανάμεσά τους και μια γυναίκα, ενώ τους βαραίνουν 12 κατηγορίες. Μάλιστα, ο ένας από τους κατηγορούμενους γνώριζε το θύμα και του είχε προτείνει να κάνουν και μια δουλειά μαζί.

Στη δικαστική αίθουσα υπήρξε ένταση, ενώ αυτό που ξεχώρισε ήταν η κατάθεση του επιχειρηματία, ο οποίος με δάκρυα στα μάτια περιέγραψε τον εφιάλτη που έζησε.

Ο Γιώργος Κυπαρίσσης

«Τις πρώτες μέρες με είχαν δεμένο, με μονωτική ταινία στο στόμα και τα μάτια, γυρισμένο μπρούμυτα, με χειροπέδες. Με βαρούσαν, δε μου έδιναν φαγητό. Μου έβαλαν το κεφάλι στην μπανιέρα, με χαράκωσαν με ξυριστική μηχανή. Όταν ένας από τους απαγωγείς με έδερνε, έλεγα “Παναγία μου” και μου απαντούσε “εγώ είμαι η Παναγία”. Σε δύο μήνες έχασα 11 κιλά», είπε χαρακτηριστικά.

Επίσης, είπε ότι «εγώ απέφευγα να τους αντικρίσω. Ακόμη κι όταν πήγαινα στο μπάνιο, φορούσα κουκούλα γιατί φοβόμουν, μήπως με σκοτώσουν».

Οι κατηγορούμενοι

«Λίγο πριν με αφήσουν ελεύθερο σε ένα δάσος με έλουσαν με χλωρίνη για να εξαφανίσουν τα ίχνη τους από πάνω μου. Από όλα τα άτομα είχα ακούσει τις φωνές δύο ατόμων: ενός κακού που με χτυπούσε, μου έλεγε ότι με μισεί και μου ζητούσε λεφτά κι ενός καλού που με φρόντιζε», ανέφερε μεταξύ άλλων.

Πηγή: newsbeast.gr