Αντιεμβολιαστές απειλούν μέλη της ιατρικής κοινότητας όπως συνέβη και στην Άννα Μαστοράκου, Αντιπρόεδρο του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου κατά τη διάρκεια ημερίδας για τα εμβόλια.

Η κ. Μαστοράκου διηγήθηκε ότι βρέθηκε στην ημερίδα που διοργανώθηκε από κοινού από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών σχετικά με τα εμβόλια κατά της νόσου Covid. Κατά τη διάρκεια της ημερίδας ένας υπάλληλος του ξενοδοχείου την ειδοποίησε ότι την περιμένουν στην είσοδο αντιεμβολιαστές και περιμένουν να της επιδώσουν ψήφισμα.

Εκείνη κατέβηκε στην είσοδο μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη, όπου αντίκρυσαν 15 με 20 άτομα. Όπως δήλωσε η ομάδα των αντιεμβολιαστών περίμεναν εκείνη.

«Ήθελαν να μου επιδώσουν ένα ψήφισμα, ότι τα εμβόλια είναι δηλητήρια. Τους είπα ότι αρμοδίως θα το στείλουν στον Ιατρικό Σύλλογο. Ζήτησα να με αφήσουν να περάσω, με κράτησαν από το μανίκι και ο ψυχίατρος με είπε δολοφόνο και ότι δηλητηριάζω τα παιδιά τους. Η συμπεριφορά τους έδειχνε ότι έτσι βλέπουν όλους τους γιατρούς, ότι δολοφονούν τους πολίτες». Όπως είπε η ίδια, δεν παρέλαβε το ψήφισμα, ενώ τα άτομα αυτά δεν συνελήφθησαν. Η κ. Μαστοράκου δεν θα κάνει μήνυση.

«Λαμβάνω μέτρα προστασίας γιατί υπήρχε ατομική στοχοποίηση. Τέτοιες συμπεριφορές βιώνουν καθημερινά οι γιατροί από μία μικρή μειοψηφία της χώρας, η οποία θεωρεί ότι υπάρχει μία παγκόσμια συνομωσία», κατέληξε.