Άσχημο παιχνίδι επιφύλασσε η μοίρα για έναν άνδρα από τη Μοσχοκαρυά του δήμου Λαμιέων. Την ώρα που επέστρεφε με το αυτοκίνητό του από τη δουλειά του, σε εργοστάσιο της βιομηχανικής ζώνης, αργά το μεσημέρι της Τρίτης (26/05), «έσβησε» σε ηλικία 49 ετών από παθολογικά αίτια πάνω στο τιμόνι, λίγο πριν φτάσει στο σπίτι του.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, ένας άλλος κάτοικος της περιοχής τον αναζητούσε στο τηλέφωνο και όταν δεν κατάφερε να επικοινωνήσει μαζί του, ενημέρωσε τους συγχωριανούς του, που άρχισαν και εκείνοι τις κλήσεις στο κινητό τηλέφωνο του.

Φαίνεται όμως ότι κάποιοι είχαν δει το αυτοκίνητό του στην άκρη του δρόμου λίγο πριν το χωριό και ενώ είχε περάσει αρκετή ώρα, υποψιάστηκαν να πλησιάσουν να δουν αν είναι μέσα. Πράγματι, ο άτυχος άνδρας ήταν πεσμένος πάνω στο τιμόνι, ενώ το πόδι του ήταν κολλημένο στο φρένο και το αυτοκίνητο κανονικά αναμμένο. Πιθανολογείται ότι είχε νιώσει κάποια ξαφνική αδιαθεσία και φρόντισε να σταματήσει το όχημα και να κάνει στην άκρη, όμως δεν πρόλαβε να καλέσει βοήθεια.

Στο σημείο βρέθηκε στη συνέχεια ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, αλλά και αστυνομικοί, προκειμένου να εξετάσουν τον χώρο και να αποκλείσουν την τέλεση εγκληματικής ενέργειας.

«Από τα καλύτερα παιδιά του χωριού μας», έλεγε κάτοικος της περιοχής που γνώριζε καλά τον εκλιπόντα και είχε να πει μόνο καλά λόγια για εκείνον, μη μπορώντας να πιστέψει ότι είχε φύγει με αυτόν τον τρόπο.

Η νεκροψία – νεκροτομή που παραγγέλθηκε από την Αστυνομία, αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια που έκοψαν πρόωρα το νήμα της ζωής του.