Δύσκολη αναμένεται η νύχτα για την πόλη της Μεσσήνης και τα χωριά της ευρύτερης περιοχής προς την Πιπερίτσα μετά από τη δολοφονία του 18χρονου Ρομά. Σύμφωνα με πληροφορίες από τα τοπικά Μέσα, ένας 64χρονος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε τον νεαρό όταν τον βρήκε μέσα στο σπίτι του.

Όπως μεταδίδει το τοπικό tharrosnews.gr, νωρίς το απόγευμα συγκεντρωμένοι Ρομά στο σπίτι του άτυχου νεαρού «έσπασαν» καταστήματα της περιοχής ενώ σημείωσαν και ζημιές σε διερχόμενα αυτοκίνητα.

Σ’ όλη την περιοχή έχουν ληφθεί δρακόντεια μέτρα ασφαλείας και όλη η Αστυνομική Διεύθυνση Μεσσηνίας βρίσκεται κυριολεκτικά «επί ποδός». Επίσης, καταφθάνουν συνεχώς στην περιοχή ενισχύσεις από τις γύρω περιοχές καθώς και διμοιρίες των ΜΑΤ απ’ την Αθήνα.

Ανάστατοι είναι και οι κάτοικοι τόσο της πόλης της Μεσσήνης, όσο και στα χωριά. Η νύχτα αναμένεται δύσκολη και στόχος της αστυνομίας είναι να αποτρέψει μια «βεντέτα» ύστερα απ’ το θάνατο του 18χρονου Ρομά σήμερα το μεσημέρι.

Τέλος, να σημειώσουμε ότι η αστυνομία έχει κόψει την διέλευση αυτοκινήτων τόσο στο κόμβο της Μεσσήνης προς Μελιγαλά όσο και πριν τη διασταύρωση Καρτερόλι με Πιπερίτσα.

Πηγή: newsbeast.gr