«Έτσι ξαφνικά, όπως μπήκε στις ζωές μας και τις ομόρφυνε με την καλοσύνη του, με το μόνιμο χαμόγελό του, με την αισιοδοξία του, έφυγε σήμερα το πρωί ο Δημοσιογράφος Αναστάσης Δαφνής σε ηλικία μόλις 30 ετών» έγραφε στην ανάρτηση της η Μάγδα Τσέγκου τη Δευτέρα και γνωστοποιούσε το θάνατο του φίλου της δημοσιογράφου Αναστάση. Η είδηση του αναπάντεχου χαμού του νεαρού δημοσιογράφου σκόρπισε θλίψη.

Στην ίδια ανάρτηση, η Μάγδα Τσέγκου τόνισε πως ο θάνατος του 30χρονου δημοσιογράφου οφείλεται σε ιατρικό λάθος, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

«Αγωνίστηκε για δυόμιση ολόκληρους μήνες με 14 χειρουργεία και έμεινε 77 ημέρες στο νοσοκομείο έχοντας πλάι του την μητέρα του. Την Δευτέρα 11 Μαΐου θα γιόρταζε τα γενέθλια του και θα γινόταν 30 ετών.

Η αλήθεια είναι πως ο αγαπημένος μας πέρασε πολύ δύσκολα , πάρα πολύ δύσκολα και αυτό το ξέρει μόνο η μητέρα του και ελάχιστοι Φίλοι . Τα πως και τα γιατί θα τα βρούμε στην πορεία. Έφυγε από λάθος γιατρών αυτό μόνο προς το παρόν ! Η δικαιοσύνη θα έχει τον λόγο στο μέλλον γιατί πήγε άδικα. Εύχομαι από καρδιάς κουράγιο σε όλους όσους τον αγαπήσαμε και θα τον αγαπάμε.

Όμως πιο πολύ στην κυρία Λίτσα την μητέρα του που αποτελεί παράδειγμα δύναμης και αξιοπρέπειας μέσα στον πόνο της και τις δυσκολίες που έζησε με το μοναχοπαίδι της» αναφέρει στην ανάρτηση της η Μάγδα Τσέγκου.