Η Τράπεζα Πειραιώς ανακοίνωσε την ανανέωση της συνεργασίας της με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, μέσω της οποίας παρέχονται ολοκληρωμένα τραπεζικά προϊόντα και υπηρεσίες προς το σύνολο του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, στρατιωτικό και πολιτικό (εν ενεργεία και μη) και τα μέλη των οικογενειών τους, όπως και τους εθνοφύλακες.

Η νέα συμφωνία με το ΥΠΕΘΑ επεκτείνει για άλλα δύο χρόνια την υπάρχουσα μακρόχρονη συνεργασία και προβλέπει την παροχή ενός συνόλου διευρυμένων τραπεζικών υπηρεσιών, με ευνοϊκούς όρους σε περίπου 200.000 στρατιωτικούς, πολιτικούς υπαλλήλους, συνταξιούχους και τις οικογένειές τους.

Σύμφωνα με τη σχετική ενημέρωση, η Τράπεζα Πειραιώς προσφέρει, με βάση τη συνεργασία με το υπουργείο, προνομιακούς όρους σε:

  • Λογαριασμούς μισθοδοσίας-σύνταξης
  • Προθεσμιακές καταθέσεις και αμοιβαία κεφάλαια
  • Όλη τη γκάμα των χορηγητικών προϊόντων και τη νέα πιστωτική κάρτα MasterCard των Ενόπλων Δυνάμεων.

Στο πλαίσιο της καλύτερης εξυπηρέτησης του προσωπικού των Ενόπλων Δυνάμεων, η Τράπεζα Πειραιώς διαθέτει ειδική ενότητα στην ιστοσελίδα της για ενημέρωση αναφορικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρει.

Με την ανανέωση της συνεργασίας με το υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η Τράπεζα Πειραιώς -όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της- επιβεβαιώνει τη δέσμευσή της να βρίσκεται κοντά στο προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων της χώρας.

Πηγή: newsbeast.gr