Με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ σχολίασε την απόρριφη της έφεσης του για την αφαίρεση επτά βαθμών λόγω της υπόθεσης με την Ξάνθη.

Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ απέρριψε την έφεση τόσο των Θεσσαλονικέων όσο και των Ακριτών, με συνέπεια να παραμείνει το -7 και το -12 αντίστοιχα.

Κάτι, φυσικά, που δεν άρεσε καθόλου, όπως είναι λογικό, στον ΠΑΟΚ, ο οποίος τοποθετήθηκε για το θέμα μέσω ανακοίνωσης, στην οποία αναφέρει τα εξής.

«Είναι ανήκουστο, όσο ήταν δυστυχώς και αναμενόμενο, ότι τελικά δύο δικαστήρια ανακήρυξαν ως δεσμευτική μια απόφαση ενός οργάνου που το αποτελούν συγγενείς, διορισμένοι και φίλοι του κ. Αυγενάκη.

Είναι προφανές ότι σεβόμαστε τις αποφάσεις των δικαστηρίων, εφόσον εκείνα δικάζουν και δεν υπεκφεύγουν. Είναι επίσης αυτονόητο ότι θα προσφύγουμε άμεσα στο CAS με την ελπίδα να δικαστεί επί τοις ουσίας τάχιστα μια υπόθεση που εξυφάνθηκε κυρίως σε πολιτικά γραφεία εξυπηρετήσεων.

Η σημερινή απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων κατά πλειοψηφία (2-1) θεωρεί τον Τζουλάκη, τον Αρκούδη και τη Μαρούπα ανώτερους δικαστές από εκείνους. Ο προφανής παραλογισμός δεν έχει προηγούμενο!».

Πηγή: newsbeast.gr