Αθωώθηκε από το Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Βόλου ο άνδρας, τον οποίο κατήγγειλε η έγκυος γυναίκα ότι τη χτύπησε στην κοιλιά, στον Αλμυρό. Η γυναίκα ανέκρουσε πρύμναν από την αρχική της κατάθεση και χθες στο Δικαστήριο είπε ότι αυτοτραυματίστηκε.

Η 39χρονη γυναίκα κατέθεσε στο Δικαστήριο ότι ο τραυματισμός της έγινε κατά λάθος από την ίδια, πάνω στον πανικό της και νομίζοντας ότι είχε τραυματιστεί, κάλεσε την Αστυνομία και ασθενοφόρο για να τη μεταφέρει στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι είναι καλά στην υγεία της, σύμφωνα με magnesianews.gr.

Η μάρτυρας ανέφερε ότι στην προσπάθεια που έκανε ο 43χρονος σύζυγός της να της πάρει το πακέτο τσιγάρων από τα χέρια, ενστικτωδώς έβαλε τα χέρια για να προστατέψει την κοιλιά της (είναι έγκυος στον 7ο μήνα), παραπάτησε και έπεσε στο κρεβάτι.

Η γυναίκα παραδέχτηκε ότι προκάλεσε πολύ κακό για το τίποτα, τόνισε ότι ζει αρμονικά και χωρίς προβλήματα με τον σύζυγό της και ζήτησε ότι δεν επιθυμεί την ποινική του δίωξη.

Μετά την εξέλιξη αυτή, το Δικαστήριο αθώωσε τον 43χρονο άνδρα, που κατηγορούνταν για ενδοοικογενειακή βία και απόπειρα σωματικής βλάβης από πρόθεση.

Πηγή: newsbeast.gr