Άγριες μάχες σώμα με σώμα μεταξύ οπαδών συνέβησαν σε παραλία της Αλεξανδρούπολης το απόγευμα της Κυριακής 17 Μαΐου.

Όλα ξεκίνησαν σύμφωνα με τις πληροφορίες που μετέδωσε το evros-news.gr όταν βρέθηκαν πολύ κοντά στην συγκεκριμένη περιοχή, οπαδοί του ΠΑΟΚ και της ΑΕΚ που φέρεται να είχαν… προηγούμενα από το παρελθόν.

Έτσι, επαναλήφθηκαν όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες και σε παραλία της Αθήνας, με άγριες συμπλοκές, τραυματισμούς, επέμβαση των αστυνομικών και συλλήψεις. Οι οπαδοί της μιας ομάδας ενώ έπαιζαν μπιτς βόλεϊ, μετά από λεκτικές αψιμαχίες δέχθηκαν επίθεση από τους άλλους με μπουκάλια και άλλα αντικείμενα.

Σύμφωνα με το τοπικό site ακολούθησαν μάχες σώμα με σώμα, ο υπόλοιπος κόσμος παρακολουθούσε έντρομος και ειδοποιήθηκε η αστυνομία που έφτασε στο σημείο προκειμένου να επιβάλλει την τάξη. Υπήρξαν τραυματισμοί, κάποιοι σοβαροί στο κεφάλι και δυο από τους τραυματίες χρειάστηκε μάλιστα να παραμείνουν για νοσηλεία στο Στρατιωτικό Νοσοκομείο (ΚΙΧΝΕ) της Αλεξανδρούπολης, αφού υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία. Άλλοι δύο αφού τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες, τους τοποθετήθηκαν κυρίως ράμματα στα… ανοιγμένα κεφάλια, αποχώρησαν από το Νοσοκομείο.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν χθες το βράδυ αλλά και σήμερα το πρωί να ταυτοποιήσουν συνολικά 9 οπαδούς, οι οποίοι φέρονται να έχουν πάρει μέρος στις συμπλοκές. Οι 6 είναι οπαδοί του ΠΑΟΚ και οι 3 της ΑΕΚ, ενώ έγινε και έρευνα στους τοπικούς συνδέσμους οπαδών των συγκεκριμένων ομάδων που υπάρχουν στην Αλεξανδρούπολη, χωρίς όμως να βρεθούν επιβαρυντικά στοιχεία. Οι 2 από τους συλληφθέντες είναι από την Ορεστιάδα και οι άλλοι 7 από την περιοχή της Αλεξανδρούπολης,

Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παραβάσεις του νόμου περί αθλητικής βίας. Αύριο αναμένεται να οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Αλεξανδρούπολης οι 9 συλληφθέντες, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για ταυτοποίηση και άλλων που πιθανόν να συμμετείχαν στα αιματηρά επεισόδια στην παραλία της Αλεξανδρούπολης.

(φωτογραφία αρχείου)

Πηγή: newsbeast.gr