Η γυναίκα που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον Αιγύπτιο στον Άγιο Παντελεήμονα, ανέφερε ότι ο άνδρας ήθελε να τη σκοτώσει, γιατί εκείνη δεν επιθυμούσε ερωτική σχέση μαζί του, πόσο μάλλον να τον παντρευτεί, όπως ήθελε αυτός.

Μιλώντας στην ΕΡΤ είπε ότι «με χτύπησε και μετά ήρθε στο μυαλό του να μου πάρει και το κινητό μου για να ανοίξει live στο facebook να δούνε όλοι πόσο με χτυπάει πήρε και το παιδί μου είναι 7 χρονών αγόρι και μένει στη Βουλγαρία με την οικογένεια να δείχνει τι έχει γίνει με τη μάνα του».

«Μου έλεγε εσύ θα είσαι δική μου, εγώ έχω ορκιστεί ότι εσύ θα είσαι γυναίκα μου ή αλλιώς θα σε σκοτώσω και θα σε στείλω πακέτο στη Βουλγαρία ή θα γίνεις γυναίκα μου κανονικά και θα είσαι μαζί μου ή αλλιώς θα σκοτώσω και εσένα και εμένα για να μην σε έχει κανένας άλλος», πρόσθεσε στη συνέχεια.

Επίσης, ανέφερε ότι «μόλις είδε ότι η αστυνομία ήταν μπροστά στη πόρτα πήγε και έκοψε το λάστιχο από το γκάζι. Ήταν 30 κιλά γκάζι και πήρε αναπτήρα μαζί του να είναι έτοιμος να το ανάψει και να πεθάνει όλος ο κόσμος στην πολυκατοικία».

Πηγή: newsbeast.gr