Με δάκρυα στα μάτια ο πατέρας τον παιδιών περιγράφει την εικόνα που αντίκρυσε στο διαμέρισμα στον Άγιο Παντελεήμονα, όπου διέμεναν η πρώην σύζυγός του, τα παιδιά τους και ο νυν σύντροφος της 30χρονης μητέρας.

«Ανοιγώ την πόρτα και βλέπω τα παιδιά ξαπλωμένα ειχε ενώσει 2 μονά κρεβάτια ,να βγάζουν κατσαρίδες απο το στόμα. Το ταβάνι ήταν ένα μαύρο πράγμα από κατσαρίδες, οι τοίχοι τα κρεβάτια τα πάντα και να μένουν μέσα τα μωρά. Λιποθύμησα και με πήρανε σηκωτό» δήλωσε ο πατέρας.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει,τα παιδιά έχουν πληγές στα ποδιά τους απο τσιμπήματα των εντόμων…. Ποντίκια έτρεχαν μες στο σπίτι.

«Σε άθλια κατάσταση τα είχαν φάει στα ποδαρακια τους τα έντομα» αναφέρει ο πατέρας.

Ο πατέρας είναι ναυτικός, έλειπε το μεγαλύτερο διάστημα του χρόνου. Από πέρυσι η πρώην σύζυγος του απαγόρευσε να βλέπει τα παιδιά. Ο πατέρας ωστόσο κινητοποιήθηκε προχωρώντας σε καταγγελία.

«Ήθελα να μπορώ να βλέπω τα παιδιά μου. Είχε κάνει κατάληψη στο σπίτι μου. Δεν μπορούσα να μπω μέσα θα με σκότωνε ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνος» λέει χαρακτηριστικά.

Η αποκάλυψη της φρίκης

Απρόσιτη και επιθετική χαρακτηρίζουν οι γείτονες την 30χρονη μητέρα.

«Η κυρία αυτή πήγαινε τα παιδιά στο Μοναστηράκι αν δεν κάνω λάθος και τα παιδιά ήταν σε επαιτεία, ζητιάνευαν» αποκαλύπτει ένοικος της πολυκατοικίας.

Στο «Χαμόγελο του παιδιού» φαίνεται πως είχε γίνει καταγγελία από τον Φεβρουάριο. Ειδοποιήθηκε εισαγγελέας… Η πρόνοια του δήμου επισκέφθηκε το σπίτι αλλά δεν ήταν κανείς εκεί…

Τελικά, ύστερα από νέα καταγγελία του πατέρα και την κινητοποίηση και δύο γειτόνων η μητέρα των παιδιών και ο 54χρονος σύντροφός της συνελήφθησαν. Τα 3 ανήλικα παραμένουν στο Νοσοκομείο Παίδων. Στο πλευρό τους το «Χαμόγελο του Παιδιού» που περιμένει το πράσινο φως από την εισαγγελία για να τα φιλοξενήσει στις δομές του.

Να θυμίσουμε πως ο πατέρας των παιδιών μίλησε χθες στο Newsbeast και τόνισε χαρακτηριστικά πως: «Τελευταία φορά που είχα δει τα παιδιά μου ήταν τον περασμένο Μάρτη, στις αρχές του μήνα. Έγινε φασαρία. Ξαναπήγα δεύτερη φορά, με ξαναχτύπησαν. Με χτυπούσε η ίδια και ο φίλος της. Μου έριξαν κλωτσιές, μπουνιές, με πέταξαν κάτω από τη σκάλαΔεν μπορούσα να δω τα παιδιά μου με τίποτα, τα είχαν κλειδωμένα, είχαν κάνει και φραγή στα τηλέφωνα και δεν μου επέτρεπαν καμία επικοινωνία.

Πηγή: newsbeast.gr