Το συμβόλαιο του Νόρντιν Άμραμπατ με την ΑΕΚ λήγει και τυπικά σήμερα κι ενώ όλο το προηγούμενο διάστημα ο 36χρονος Μαροκινός μεσοεπιθετικός αναζητούσε προτάσεις στην Ολλανδία έχοντας εκφράσει την επιθυμία να επιστρέψει στην Eredivisie.

Το παράθυρο της ΑΕΚ, ωστόσο, παρέμενε ανοικτό και όσο δεν έβρισκε πρόταση από ολλανδική ομάδα που τον ικανοποιούσε οικονομικά, τόσο αυτό διατηρούσε τις πιθανότητες παραμονής του τελικά στην Ένωση, ειδικά μετά και τον τραυματισμό του Πάολο Φερνάντες.

Μέχρι στιγμής ο Άμραμπατ δεν έχει ενημερώσει την ΑΕΚ ότι παραμένει οριστικά, ούτε έχει «κλειδώσει» σίγουρα κάτι, αλλά όλα δείχνουν αυτή τη στιγμή ότι οι δύο πλευρές οδεύουν για συμφωνία.

Αν οριστικοποιηθεί αυτό, τότε θα είναι η δεύτερη ανατροπή παραμονής του 36χρονου Μαροκινού μεσοεπιθετικού στην ομάδα καθώς και πέρυσι το καλοκαίρι είχε βρεθεί λόγω ενός προσωπικού του θέματος μια ανάσα από την έξοδο. Όμως την τελευταία στιγμή έπειτα και από συζήτηση με την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα είχαν αλλάξει τα δεδομένα και παρέμεινε στους κιτρινόμαυρους.

Πηγή: gazzetta

Πηγή: newsbeast.gr